- Zlot fanów BMW.
- Zlot fanów BMW.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyżby bongusia nie było stać na bmke?
Albo właśnie sobie kupił i opisuje swoje doświadczenia.
bring it on. czekam na zacny ból dupy.
Nie ten tego, żebym hejcił BMW. Dla tych, którzy nie wiedzą, zadbana e36+lpg+1.6 to jeszcze w miarę udana konfiguracja, sedan po liftingu wygląda, zbiera i sprawuje się ładnie.
Ostatnio kolega cały przód w swojej E46 330D wymieniał i tam każdy element jest zrobiony sto razy lepiej i drożej niż w mojej skodzie chodź roczniki te same. Tak naprawdę na tych dwóch modelach kończą się piękne lata motoryzacji, bo dzisiejsze turbo doładowane gówna(nawet te BMW) mają tyle wspólnego z prawdziwa motoryzacją co ja mam z Talibem
Trzy krasnoludki piją wódę pod krzakiem, ale nagle wódka się skończyła, a nie miały kasy żeby kupić. Odzywa się jeden z krasnoludków:
- Słuchajcie, tu niedaleko biją rekordy Guinessa i można wygrać 20 zł. Ja mam najmniejszą rączkę na świecie to może wygram i będzie flacha.
- A ja mam najmniejszą nóżkę to może będzie na drugą flachę- mówi drugi.
- Słuchajcie, ja z kolei mam najmniejszego penisa jakiego można sobie wyobrazić więc będzie na kolejną flaszkę!
Gdy krasnoludki dotarły na miejsce, pierwszy z nich wchodzi i za chwilę wybiega ucieszony i krzyczy:
-Wygrałem! Wygrałem, mam najmniejszą rączkę, będzie flacha!
Drugi wchodzi i za chwilę sytuacja się powtarza. Ostatni krasnoludek, ten z najmniejszym penisem, wszedł do środka, po dłuższej chwili wychodzi wkurwiony bez pieniędzy rozgląda się i mówi:
- Kurwa, który to ten Bongman?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów