Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to jest gildia???
Przez ten czas co pisałeś tego posta mogłeś wklepać sobie w google, byś wiedział dużo szybciej. Tylko zapewne chciales byc fajny i dostać pare browarkow, żeby po wakacjach opowaidać o tym kolegom...
No ale jak oni się biją? Powinni stać plecami do siebie odwróceni i tylko obrażenia lecieć i krzyczeć "exori, exori"
hhehe pare graczy w tibie znalazlo sie i na sadisticu
Po chuj idioto wstawiasz taki opis do filmiku z dupy ? Tibia jest tak pojebana gra, ze tylko polskie neo kidy moga w nia grac. Rozumiem, ze z glupoty i checi nabicia piw tak napisales... Jestes zalosnym dzieciakiem. Wiecie co z nim zrobic.
sorry jak urazilem twoje uczucia do tej gry :/
mozesz juz wracac na expa...
miejmy nadzieje ze nie zabija cie znowu bo twoja mama moze za to krzeslem oberwac;/
04:34 Fayter [119]: ostanio z kolegami na rl udawalismy ze gramy w tibie 04:34 Fayter [119]: bawilismy sie w openke rzucalismy w siebie kamieniami kolega dostal takie combo ze jeszcze lezy w szpitalu
-.-
Po chuj idioto wstawiasz taki opis do filmiku z dupy ? Tibia jest tak pojebana gra, ze tylko polskie neo kidy moga w nia grac. Rozumiem, ze z glupoty i checi nabicia piw tak napisales... Jestes zalosnym dzieciakiem. Wiecie co z nim zrobic.
Tak jest obecnie, ale dawniej Tibia była grą, która miała najlepsze PVP. Liczył się refleks przede wszystkim - umiejętność celowania w graczy i leczenia samego siebie, co było bardzo trudne. Później wprowadzili celowanie z listy battle i hotkeye, przez co gówniarze zawładnęli całą grą i straciła swój urok stając się popsutą komerchą, którą znamy właśnie z tych dzieciaków
Radeg co to jest to exori?
Exori jest agresywnym czarem w Tibii Wystarczy mieć odpowiednią profesję, poziom i po prostu to napisać. Postać zeżre manę i użyje czar.
I teraz tak ogólnie, żeby nie było, że jestem jakimś tibijczykiem - nie. W Tibię nie gram odkąd stała się przebrzydłą komerchą i straciła RPG na rzecz ułatwień coraz to młodszym bachorom. Jestem programistą i z kolegą tworzymy OTSa (prywatny serwer Tibii), który ma wyciągnąć świetne PVP i RPG z Tibii, a ze samą Tibią nie ma mieć za dużo wspólnego
Pozdrawiam.
I teraz tak ogólnie, żeby nie było, że jestem jakimś tibijczykiem - nie. W Tibię nie gram odkąd stała się przebrzydłą komerchą i straciła RPG na rzecz ułatwień coraz to młodszym bachorom. Jestem programistą i z kolegą tworzymy OTSa (prywatny serwer Tibii), który ma wyciągnąć świetne PVP i RPG z Tibii, a ze samą Tibią nie ma mieć za dużo wspólnego
Tibia to tibia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów