Ravgor TV znowu "zaskakuje"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to wszystko nie tak
"co za ciul" Dziękuje do widzenia.
Ten Pan Bezdomny dwoma zdaniami rozpierdolił cały filmik tego frajera : D
bujaszaka napisał/a:
Wy go wyzywacie od kretynów i idiotów, a on w 30 sekund zdobył numer od atrakcyjnej dziewczyny. Pewnie za kilka dni będzie z nią spędzał miły wieczór, podczas gdy wy będziecie walić konia do bab z kutasami z harda. Ehhh buraki jebane.
O zwilżaczu nie zapomnij
Wszyscy hejtujecie, a tak naprawdę to wyszedł mu ten filmik. Ale nie lepiej wpatrywać się w hamerykańskich kretynów. Podpowiem Wam coś, w hameryce hamerykańce tak samo reagują na swoje filmiki jak Wy na te polskie.
Ta babeczka od 1:57 w czarnych legginsikach i okularach w panterkę bardzo fajna, podoba mi się...
1.57 znajomą mi przypomina
Aż mnie czoło boli od strzelania facepalmów
"co za wsiór" soo true.
I gdzie niby ona dała mu swój numer ? Z tego co ja tam widziałem, to ona powiedziała jemu, żeby zapisał jej swój numer... Może nie chciała być niemiła, a i tak to oleje
kurwa nie znam tematu ani typa ale po chuja on zagaduje do 70-cio letniej babki i do zula ktory grzebie w smietniku o jakies chujostwo spoted i facebooka. debil i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów