📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyjebaliście się,chłopak masę robi
derley usuń konto
...w chuj śmieszne.. .ale beka , łojezu .... cieszy was to jak dzieci Majka Jeżowska
murzyna widzę zawzięcie szukałeś, mogłeś pierwszego lepszego.. gówno to gówno nie rozdrabniajmy się
Dodałby mu skrzydeł, stałby się jebaną muchą i dalej wsuwałby gówno. Bez sensu...
Polemon napisał/a:
No kurwa a w europie robią aferę jak kto zaciąży 13latke.
To jest obrzęk głodowy matole.
@up u ciebie chyba obrzęk bolesnej dupy
Komentarze śmieszne jak jasna cholera, fotki takie, że prawie się ze śmiechu udusiłem.
Ale niestety, zbydlęcenie i znieczulica wszechobecna trochę mnie niepokoi. Jeżeli ludzkie cierpienie jest efektem dobrej zabawy to znaczy, że mentalnie jesteśmy w średniowieczu.
Już.
PS. Polecam wszystkim żartownisiom wytrzymać 1 dzień ( J E D E N K U R W A D Z I E Ń !) bez jedzenia!
Ale niestety, zbydlęcenie i znieczulica wszechobecna trochę mnie niepokoi. Jeżeli ludzkie cierpienie jest efektem dobrej zabawy to znaczy, że mentalnie jesteśmy w średniowieczu.
Już.
PS. Polecam wszystkim żartownisiom wytrzymać 1 dzień ( J E D E N K U R W A D Z I E Ń !) bez jedzenia!
Nom obrzek głodowy jakiś spaślak to wymyślił. Tak samo jak debile wymyśliły dysmatematykę i inne dysmózgie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów