Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autoreakcja - w chwili zagrożenia człowiek automatycznie odbija w przeciwna stronę z której nadchodzi zderzenie próbując go ominąć. Stąd też najbezpieczniejsze miejsce w osobówce za kierowcą a najniebezpieczniej przód pasażer. Tam apropo 6 w lotto to nic w porównaniu z tym motopizda:D
Tak to sobie może myśleć kierownik osobowy. Ciężarowy rozumie że ma za sobą 40+t i nagłe manewry kiera powodują dramatyczne konsekwencje. W Chinach jednak ludzi mnogo więc wszystko jedno
Tak to sobie może myśleć kierownik osobowy. Ciężarowy rozumie że ma za sobą 40+t i nagłe manewry kiera powodują dramatyczne konsekwencje. W Chinach jednak ludzi mnogo więc wszystko jedno
A pierdolisz głupoty takie, że aż przykro czytać! Jakie rozumie? Co rozumie? To jest odruch BEZWARUNKOWY! Masz w ogóle pojęcie co to jest?? Jakby ze 100 takich sytuacji miał to może by wyrobił inny, ale tak to po prostu zadziałał instynktownie, a nie żadne "rozumie"....
Ikierowca zareagował po prostu instynktownie.
Instynktem powinno być Hamowanie, reszta później w miarę możliwości.
Jeden wart drugiego. Nie wiem na co liczył kierownik cysterny, walilby do przodu to skończyłoby się poobijaną osobówką może nawet niezbyt poważnie, a tak sprasował dwie i pewnie jeszcze w jakiś budynek wypierdolił, tragedia z tymi skośnymi, ślepy i debil się spotkali.
A co miał zrobić kierowca ciężarówki? Jedzie pasem do jazdy na wprost, obok jedzie osobówką po pasie na wprost lub do skrętu w lewo i robi manewr skrętu w prawo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów