(14 osób fruwało w powietrzu, jedna poleciała do nieba)
(14 osób fruwało w powietrzu, jedna poleciała do nieba)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg
Chuja zwroci... Mamy lewackie otepienie umyslowe w kraju. Piesi i rowerzysty sa jak swiete krowy w Indiach. Moga srac na srodku drogi i jak ich tkniesz chocby niechcacy to jestes zbrodniasz i faszysta. Predzej zamkna droge dla samochodow i zrobia z niej sciezke pieszo-rowerowa. Cholerny regres cywilizacyjny.
Na szczęście złapali już tego śmiecia. Był kompletnie pijany. Mam nadzieję że zgnije w pierdlu.
To po co na rower wsiadał?
Lubię sadistica za to, że tutaj pełno zjebów.... Oczywiście mam nadzieję, że jak jakiś najebany rozpiździ komuś z forum matkę, żonę albo dziecko to będziemy mieli z tego full relację ze zdjęciami i video. Wtedy chętnie dam piwko za materiał własny
Malo prawdopodobne. Ludzie na stadisticu wchodzac na pasy maja przed oczami te wszystkie materialy z harda i ida jak amerykaniec przez wietnamska dzungle. Mysle tez, ze przy rodzinnych obiadkach edukuja bliskich.
Jaka to tablica, bo nie potrafię odczytać? Sprawdziłem WF437TJ i kilka podobnych ale wyskakuje opel a nie honda.
Źle odczytałeś WF (warszawska Praga Południe) nie ma jeszcze dwóch liter na tablicy.
Piszą, że kierowca z gminy Tarczyn, a to daje początek WPI . Istnieje tablica WPI 437TJ, ale nie ma podanej marki pojazdu.
Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg bo jebani pedalarze muszą pokazać że umieją jeździć rowerem, zamiast jeździć po drogach leśnych i rowerowych. Tu to jeszcze wersja lite, w 3city blokują w weekendy główne miejskie przejazdówki, raz bo rowerki, raz bo pseudo maraton, oczywiście chuj z ogromną promenadą nadmorską, chuj z trasami rowerowymi na całych Kaszubach, oni muszą paraliżować miasto i chuj.
ale Ty jesteś głupi, zejdźcie wszyscy z drogi bo jaśnie pan jedzie, jedyny prawilny użytkownik drogi. Droga to droga i każdy może po niej jeździć, nie było ścieżki rowerowej to jechali drogą i przestań pierdolić dzbanie. Co mieli po piachu jechać, między drzewami czy sami mieli kurwa karczować ten las? Wypowiedź typowego leniwego patola, który nawet po bułki jedzie autem i uważa się za króla tras.
ale Ty jesteś głupi, zejdźcie wszyscy z drogi bo jaśnie pan jedzie, jedyny prawilny użytkownik drogi. Droga to droga i każdy może po niej jeździć, nie było ścieżki rowerowej to jechali drogą i przestań pierdolić dzbanie. Co mieli po piachu jechać, między drzewami czy sami mieli kurwa karczować ten las? Wypowiedź typowego leniwego patola, który nawet po bułki jedzie autem i uważa się za króla tras.
I czego tu po was pedałlarze oczekiwać, skoro nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem śmieszny sir buraku.
Nie pochwalam kierowcy, ale rozumiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów