18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CDF 2018-07-17, 15:35
Jest coś takiego z dzieckiem, dorosłym, moją teściową??
Zgłoś
J................8 2018-07-17, 15:39 1
o kurwa aż mi się żabki przypomniały if you know what i mean
Caramon napisał/a:

Są pewne granice...

heh kolejny ma wakacje
janlew napisał/a:

Chcesz zatem powiedzieć że wolisz jak mysz długo zdycha w męczarniach zatrzaśnięta w pułapce, wdychając odór sera wymieszanego z zapachem własnego gówna, niż żeby ją zabić powietrzem w ułamku sekundy.

w sumie to pułapka zabija momentalne, jo widzioł jo wim bo kiedyś kot znosił do domu to raz w miesiącu pułapkę się nastawiało ale nie mam nic przeciwko używaniu kompresorów...no bo kurwa niech nawet te pizdy z wakacji powiedzą, że nie jest to kreatywne...zaraz po tym jak opłaczą biednego szczurka
Zgłoś
Catar 2018-07-17, 15:46
niech tera zrobią sztuczne oddychanie
Zgłoś
hellmartin 2018-07-17, 16:09 2
Niedawno zmarł koleś któremu kolega przyłożył do dupy kompresor.
mirror.co.uk/news/world-news/man-dies-after-friend-blasted-12930236
Zgłoś
jbone 2018-07-17, 16:18 4
e kompresor ograne.próbowaliście 50 barowego ssaka?jak złapie szczura to pokażę wam wywróconego na drugą stronę
Zgłoś
Putikonto 2018-07-17, 16:40 1
bryknął mi
Zgłoś
TB303 2018-07-17, 16:44 19
Sadisticowa hipokryzja w pigułcie. Śmiej się ze wszystkiego, oglądaj morderstwa i zgony - wszystko jest w porządku. Spróbuj zażartować z religii i wierzących(dotyczy wyłącznie chrześcijan-katolików), bądź wrzuć film gdzie zwierze jest zabijane - banda pipek dostaje bólu macic i krwotoku z cipek.
Zgłoś
J................8 2018-07-17, 17:03 1
TB303 napisał/a:

Sadisticowa hipokryzja w pigułcie. Śmiej się ze wszystkiego, oglądaj morderstwa i zgony - wszystko jest w porządku. Spróbuj zażartować z religii i wierzących(dotyczy wyłącznie chrześcijan-katolików), bądź wrzuć film gdzie zwierze jest zabijane - banda pipek dostaje bólu macic i krwotoku z cipek.

a chuja właśnie! sam się zdziwiłem ale jest ich mało...nie licząc gimbów co mają wakacje. czas pokaże czy masz rację
Zgłoś
C................n 2018-07-17, 17:50 3
@HAL9000/2 Mam 40 na karku, widziałem w życiu sporo - i to nie na filmikach, więc nie rób ze swojej otępiałej psychiki wyznacznika normy, względem której zgadujesz, kto jest uczniem na wakacjach. Powiem Ci tylko, że znałem chojraków, co to ich nic nie ruszało. Zgrywanie twardziela zwykle kończy się po kilkunastu latach na przydrożnym drzewie lub na tutejszym hardzie
Zgłoś
J................8 2018-07-17, 18:17
Caramon napisał/a:

@HAL9000/2 Mam 40 na karku, widziałem w życiu sporo - i to nie na filmikach, więc nie rób ze swojej otępiałej psychiki wyznacznika normy, względem której zgadujesz, kto jest uczniem na wakacjach. Powiem Ci tylko, że znałem chojraków, co to ich nic nie ruszało. Zgrywanie twardziela zwykle kończy się po kilkunastu latach na przydrożnym drzewie lub na tutejszym hardzie

kurde to ty patrzę wiesz kto i kiedy trafia na harda...chyba powinieneś być jaką wyrocznią czy coś. marnujesz swój talent powiem ci
Zgłoś
Foto123 2018-07-17, 18:24 2
No nie, szybka ,,śmierć'' (I mam tu na myśli choćby utratę świadomości czy już tą śmierć mózgu) to to na pewno nie była
to ze się nie rusza, nie znaczy ze nie żyje.
Zgłoś
J................8 2018-07-17, 18:32
@up kolejny obrońca?
Zgłoś
Arcus_aortae 2018-07-18, 4:00 3
Rozerwało jej jelita a nie płuca ponieważ on jej wtłoczył powietrze do jamy ustnej która jest początkowym odcinkiem przewodu pokarmowego a u gryzoni nie ma wspólnego odcinka dla przwodu oddechowego i pokarmowego jak u ludzi co oznacza że żeby rozerwać płuca musiałby napompować ją nosem. Bestialstwo tak czy inaczej
Zgłoś
J................8 2018-07-18, 11:46 2
Arcus_aortae napisał/a:

Rozerwało jej jelita a nie płuca ponieważ on jej wtłoczył powietrze do jamy ustnej która jest początkowym odcinkiem przewodu pokarmowego a u gryzoni nie ma wspólnego odcinka dla przwodu oddechowego i pokarmowego jak u ludzi co oznacza że żeby rozerwać płuca musiałby napompować ją nosem. Bestialstwo tak czy inaczej

ej zajebista ciekawostka ale i tak chuj nie bestialstwo a kreatywność
Zgłoś
Scareface101 2018-07-21, 3:07
To nie jest kurwa mysz tylko szczór
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem