18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Sprawna akcja policji
Bambucherro • 2012-07-10, 20:18
Dziki pojawiły się w Jaworznie i obława na ich mała rodzinkę

Zabrakło tylko
"Poddajcie się !
Jesteście otoczeni !"
Zgłoś
d................r 2012-07-10, 23:37 13
dziaraxx1 napisał/a:

Szkoda że zaden nie wpadł na to (pewnie profesjonaliści ) zeby jeden strzał oddać , i było by po sprawie .

za kule by musiał zapłacić z własnej kieszeni i kilometr protokołu dlaczego zastrzelił powietrze...
Zgłoś
Tafariel 2012-07-10, 23:39 12
Aresztowane dziki nie przyznają się do stawianych im zarzutów. Więcej informacji już wkrótce!.

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
NcLR 2012-07-10, 23:44
Cyrk...inaczej sie tego nie da nazwać
Zgłoś
Dimitri 2012-07-10, 23:47
Aha to na to idą moje podadk ...
Zgłoś
Schabik 2012-07-10, 23:49 1
jak zobaczyłem to szare autko to myślałem że pogotowie gazowe albo nadzór ruchu zkm
Zgłoś
Skowoo 2012-07-10, 23:51 1
Dobrze panowie internauci, wymyślcie mi inną sprawną i w miarę bezpieczną metodę zapędzenia dzików do lasu.
Zgłoś
P................e 2012-07-10, 23:56
ci ludzie co zdupiają najweselsi z całego filmiku
Zgłoś
Massdeath 2012-07-11, 0:33
Akademia Policyjna - brakuje tylko tego murzyna co dźwięki imitował

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
cyther 2012-07-11, 1:14
Przeca wystarczyło położyć szyszki w drodze do lasu i byłoby po sprawie. Ale nie, w Polsce trzeba wezwać wszelkie możliwe służby na koszt podatnika...I zapierdolić te biedne stworzonka wszelkimi możliwymi sygnałami wszelkich interwencyjnych służb w gminie...
Zgłoś
FreakyOmen 2012-07-11, 1:27
Jaa pierdole, jaka obława
Zgłoś
dest13 2012-07-11, 1:36
Psy pasterskie
Pasterskimi nazywamy psy użytkowe do pilnowania i pędzenia stad zwierząt (bydła, owiec). Wszystkie one są spokrewnione z psami bojowymi i przypominają lżejszego doga tybetańskiego, wszystkie w mniejszym lub większym stopniu są podobne do siebie. Służba ich polega na samodzielnym, często bez udziału człowieka, pilnowaniu stad zwierząt i obronie przed wilkami, niedźwiedziami i złodziejami, ewentualnie na poskramianiu agresywnych buhajów oraz na pomocy przy pędzeniu zwierząt na targowisko lub do rzeźni. Wszystkie są bardzo dobrymi psami obronnymi i stróżującymi.
Zgłoś
Dziamian 2012-07-11, 8:55
a teraz wszyscy Ci co się śmieją, pomyślcie sobie barany bo chyba na prawdę jesteście tak głupi że wyszlibyście i mówili do dzików sioo wymachując przed nimi rękami ? życzę powodzenia w przetrwaniu z wkurwioną lochą z małymi wam kurwa wszystko źle, wyganiać dziki, źle, zastrzelić źle, nic nie robić, źle, no to kurwa się wreszcie zastanówcie co kurwa zrobić i sami to róbcie a nie
Zgłoś
momkai 2012-07-11, 9:29
chuja kładą te dziki, na te psy.
Zgłoś
volks83 2012-07-11, 9:35
Nie od dziś wiadomo drodzy moi, że dzik psa przecież się nie boi
Zgłoś
papryka244 2012-07-11, 9:43
Kurwa ludzie głupsi od zwierząt...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów