Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedy nastąpił ten moment, że z jeszcze zgrabnej dziewczyny zaczął się robić taki wałek tłuszczu, a ona stwierdziła: "A chuj z tym, będę spaślakim...".
Jednego nie mogę zrozumieć: jako dzieciak była prawdopodobnie szczupłą albo normalnie zbudowaną dziewczynką. Dorastając zaczęła się zaokrąglać tu i ówdzie, a później tyć, aby doprowadzić się ostatecznie do tak tragicznego stanu.
Kiedy nastąpił ten moment, że z jeszcze zgrabnej dziewczyny zaczął się robić taki wałek tłuszczu, a ona stwierdziła: "A chuj z tym, będę spaślakim...".
To jest wina rodziców lub dziadków. Albo sami tuczą gówniaka, są całe rodziny jebanych grubasów, albo są po prostu idiotami, i gdy gnój sam wpierdala jak świnia, to go nie powstrzymują.
To był jej pierwszy tak duży przebiegnięty dystans w życiu . Serce ledwo to wytrzymało
Chyba właśnie nie wytrzymało, dlatego legła na ziemię
Jak jebła to aż zatrzęsło. Ciekawe jaką siłą magnetudy udeżyła o podłoże
Magnituda - miara wielkości trzęsienia ziemi. Zatem, po pierwsze, nie da się uderzyć o ziemię z siłą trzęsienia ziemi. Da sie wywołać określoną magnitudę uderzeniem w ziemię. Po drugie, nie ma czegoś takiego jak magnetuda. Nieuku jebany
Zawał na 10 metrze!
Gdzie po 10m, ona po trzech już miała, a szop padliną sie nie żywi .
Jednego nie mogę zrozumieć: jako dzieciak była prawdopodobnie szczupłą albo normalnie zbudowaną dziewczynką. Dorastając zaczęła się zaokrąglać tu i ówdzie, a później tyć, aby doprowadzić się ostatecznie do tak tragicznego stanu.
świadomość a dokładnie jej brak. Zobacz co dzisiaj dzieci noszą do szkoły w ramach śniadania: chipsy i min. pół litrowego energetyka. Zobacz co wynoszą ludzie w koszykach z marketów, samo ścierwo-żarcie, sztuczne, przetworzone, gotowe, zgrzewki słodkich napojów a niech no jaka pepsi w promocji będzie "6 w cenie 4ech" to się mało nie zatratują. Zobacz jak wyglądają te dzieci i ilu ma zwolnienia z zajęć ruchowych bo "madka" zaświadczenie od lekarza przyniosła. Kiedyś dzieci każdą wolną chwilę spędzały na dworzu. Dzisiaj siedzi (i tyje) w domu gapiąc się w smartfona a dostał go żeby ojcy mieli święty spokój bo za 500+ wzięli 60" telewizor i abonament z Netflixa to niech dupy nie zawraca. Za 20 lat nie będziesz się dziwił Stanom bo u nas będzie to samo. Całe osiedla i dzielnice utytej patologii, gdzie od 20 lat nikt z rodu żadną pracą się nie skalał, awanturujące się w "kebabach" o darmowy ketchup do frytek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów