Dlatego sprzątnij gówno swojego pupila
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Dlatego sprzątnij gówno swojego pupila
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahaha nie no kurwa... Wszystko, tylko nie Pruszcz Gdański
nie spodziewałbym się aż tak odważnej inicjatywy po swoim zaściankowym mieście. Teraz oprócz giełdy i faktorii, ludzie będą kojarzyć Pruszcz z wózka inwalidzkiego upierdolonego czekoladą. Gratuluje Panie Januszu Wróblu. Dobra robota.
nie spodziewałbym się aż tak odważnej inicjatywy po swoim zaściankowym mieście. Teraz oprócz giełdy i faktorii, ludzie będą kojarzyć Pruszcz z wózka inwalidzkiego upierdolonego czekoladą. Gratuluje Panie Januszu Wróblu. Dobra robota.
jeszcze tego brakuje by użytkownicy sadola sprzątali gówna po psach:D
emde napisał/a:
Na jej miejscu szybko bym to zlizał.
to ładnie masz we łbie, jak jara Cię smak gówna w ustach... ale mimo wszystko z wrodzonej uprzejmości i kultury osobistej pozostaje mi tylko życzyć Ci smacznego;)
jak taka mądra ta dziewczynka z obrazka to niech wstanie i posprząta
mooogen napisał/a:
jeszcze tego brakuje by użytkownicy sadola sprzątali gówna po psach:D
No tak, bo przecież wszyscy są pierdolonymi polaczkami, burakami z warszawki
Pruszcz Gdanski.. Nie dosc, ze wyjazd z miesciny w godzinach szczytu trwa prawie poltorej godziny, to do tego inwalidzi jezdza tam po gownach. Koniec swiata!
Co się czepiacie ? Ta dziewczyna to mistrzyni świata w driftingu wózkiem, właśnie smaruje kapcie do lepszego poślizgu..
moze nie wszyscy mieszkaja w miescie i nie wiedza ze kazdy debil wychodzacy ze swoim pupilkiem szczegolnie w zimie gdy lezy snieg nie dosc ze nie sprzatnie po swoim pieseczku to jeszcze zamiast wyjsc z nim dalej to kaze mu srac tuz przy przejsciu dla pieszych a jak wiadomo po odwilzy wszystko splywa na chodnik i mamy wtedy czyste trawniki i zaminowane chodniki ...
witam wszystkie kurwy nawalające się z cudzego nieszczęścia życzę wam oczywiście raka mózgu. możecie mnie mieszać z błotem, nie wchodzę drugi raz na komenty do tego samego obrazka więc walcie się śmieci.
@up
Ty turbodebilu, to jest plakat reklamowy. Ta dziewczynka tak naprawdę jest zdrowa, a w gówno to może sobie co najwyżej wdepnąć...
Ty turbodebilu, to jest plakat reklamowy. Ta dziewczynka tak naprawdę jest zdrowa, a w gówno to może sobie co najwyżej wdepnąć...
dead man walking napisał/a:
witam wszystkie kurwy nawalające się z cudzego nieszczęścia życzę wam oczywiście raka mózgu. możecie mnie mieszać z błotem, nie wchodzę drugi raz na komenty do tego samego obrazka więc walcie się śmieci.
Ale w Tobie gniewu Może powinieneś zmienić portal?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów