lepiej mieć perukę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Taka rozwscieczona samica niejednego kolesia by najebala. Tak ze bambinisci pamietajcie, dzikie zwierzeta sa niebezpieczne.
SławomirSulej napisał/a:
To jest klasa czy klatka? Żadnego człowieka tam nie widać 👀
Tam mają ładniejsze wybiegi dla zwierząt niż klasy w naszych szkołach.
Naprawdę nie dziwie się czarnym że ganiają za białymi dziewzynami. One są obrzydliwe. Owszem są ładne czarne.. Tyle że jest to jakiś promil. I w wiekszości urodzi taka młode i wygląda już jak samica goryla. Obrzydliwe
krzylo napisał/a:
Taka rozwscieczona samica niejednego kolesia by najebala. Tak ze bambinisci pamietajcie, dzikie zwierzeta sa niebezpieczne.
Uwierz że gruba szantelka leci na mordę tak samo jak biały. One generują ta agresję tylko w przypadku walk plemiennych. Miałem przyjemność podciąć taka kurwe na YWERN STREET w walli. Kurwy coś się seplenily do mnie w sklepie coop. Wychodząc że sklepu jedna rzuciła mi papierkiem w mordę wiec wyciąłem ja jak bym zajebał kopa w piłkę. Uwierz że szantelki były w szoku gdy jedna położyła się w locie przed upadkiem. Przepis na lotna szantelke prosty jest; łapiesz prawa reka za prawa stronę łba małpy i pchasz w prawa stronę a prawa noga z impetem kopiesz kurwe w lewą nogę w okolice kostki. Dźwięk upadającej otyłej małpy na chodniku jest lekko przerażający , ale proszę się nie obawiać to nie człowiek nic małpie nie będzie (chyha)
Szukam pięknej Polki, te mi się wydają akresywne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów