Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"tejk ewritink" gdzie to jest że omi gadają po angielsku?
Rozjebało mnie.
"You muslim?"
"Yeah"
(piątka) "Salam!"
Muslim muslimowi skurwysynem.
Salam czyli Pokój (z tobą)
A przedpokój z nimi.
Myślę, że powinien mieć zamknięte zamki od drzwi.
No przecież. A pasażerowie to by się do środka teleportowali.
@: no jeśli pracuje na taxi czy jako jakiś tam Uber to jak ma mieć zamknięte drzwi w sumie to może niby po nich pojechał to klientowi drzwi ma nie otwierać?
No przecież. A pasażerowie to by się do środka teleportowali.
Dawno nie korzystałem z usług taxi, ale zwykle działało to tak, że taksiarz podjeżdżał i pierw pytał o imię lub inne hasło. Jaki jest problem, aby najpierw uchylić lekko okno i zapytać o imię? Imię, czy hasło się zgadza - otwierają się drzwi. Wiecie, samochody przeważnie są wyposażone w coś takiego jak zamek centralny. Oni wsiedli do jego wozu jak do siebie. Nawet jeśli gość jest zwykłym taksówkarzem i po prostu stał sobie wolny w oczekiwaniu na klienta, to mimo wszystko normalni ludzie nie wsiadają od razu do samochodu. Pierw się trzeba dogadać. U nas taksiarz może sobie nawet i maskę pucować na postoju, ale to u nas. W RPA nie można sobie pozwolić na takie luksusy, bo tam takie jak ta na wideo są na porządku dziennym.
Dawno nie korzystałem z usług taxi, ale zwykle działało to tak, że taksiarz podjeżdżał i pierw pytał o imię lub inne hasło. Jaki jest problem, aby najpierw uchylić lekko okno i zapytać o imię? Imię, czy hasło się zgadza - otwierają się drzwi. Wiecie, samochody przeważnie są wyposażone w coś takiego jak zamek centralny. Oni wsiedli do jego wozu jak do siebie. Nawet jeśli gość jest zwykłym taksówkarzem i po prostu stał sobie wolny w oczekiwaniu na klienta, to mimo wszystko normalni ludzie nie wsiadają od razu do samochodu. Pierw się trzeba dogadać. U nas taksiarz może sobie nawet i maskę pucować na postoju, ale to u nas. W RPA nie można sobie pozwolić na takie luksusy, bo tam takie jak ta na wideo są na porządku dziennym.
No, dawno nie korzystałeś, zostań przy transporcie zbiorowym.
Powinno się przywrócić obozy koncentracyjne dla takich odpadów i to ten z Dachau.
Po co kopiować Dachau? W RPA mieli własne obozy koncentracyjne, i to zanim kacapy i szwaby wpadli na ten pomysł. Podczas II wojny burskiej (1899-1902), Brytyjczycy zamykali w obozach koncentracyjnych, zarówno Burów (potomków holenderskich osadników), jak i czarnuchów. Oczywiście, nie mieszali ras - dla jednych i drugich, były osobne obozy.
Niestety, brytole nie byli zbyt lotni umysłowo, więc nie wykorzystywali niewolniczej siły roboczej osadzonych, ani nie wybudowali pieców krematoryjnych. Po prostu, w obozach utworzonych w samym środku terenów pustynnych lub stepowych, pilnowali tylko, by nikt nie uciekł; nie dając żreć i nie zapewniając opieki medycznej.
[ Dodano 2024-12-31, 22:01 ]
salam sralejkum
"tejk ewritink" gdzie to jest że omi gadają po angielsku?
W RPA, Afrykanerzy (potomkowie Burów i innych białych kolonizatorów) i Koloredzi (mieszańcy wszystkich możliwych ras zamieszkujących Południową Afrykę), gadają głównie w afrikaans, ale sporo innej białej ludności gada po angielsku, a czarnuchy nawijają w swoich murzyńskich dialektach i po angielsku. Murzyni nie chcą się uczyć afrikaans, ze względu na przeszłość, gdy rządzili biali Afrykanerzy. W sumie, nawet się nie dziwię, bo dla mnie holenderski jest mało zrozumiały, a wywodzący się z niego afrikaans, to po prostu bełkot. Taryfiarz wygląda na Koloredę, ale że klientów ma różnych, to posługuje się angielskim, by być zrozumiałym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów