📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem szczerze ma chłop pary w łapie
Dobry lewy sierpowy, chociaż z biodra. Widać, że tam chyba było coś ćwiczone.
Piękny strzał! Poskładał się bambo jak klocki lego.
Czy przypadkiem pod koniec nie słychać swojsko brzmiącego "co kurwa!"?
Czy przypadkiem pod koniec nie słychać swojsko brzmiącego "co kurwa!"?
Zróbcie kopie na serwer sadola bo już w komentarzach lecą głosy żeby usunąć to z YT
@dr.goebbels
no przecież tam Polacy są. 0:18 "a wpierdol dostałeś kiedyś kurwa" i dużo dużo innych Polskich tekstów w tym filmie.
no przecież tam Polacy są. 0:18 "a wpierdol dostałeś kiedyś kurwa" i dużo dużo innych Polskich tekstów w tym filmie.
PalonyPaznokieć napisał/a:
Te rakotwórcze opisy na YT mnie wkurwiają. Jaki wpierdol? Kulturalnie na pysk wyłapał od jednego bo nie chciał odejść od prywatnej własności jaką była naczepa, ewentualnie chcieli ją opierdolić z zawartości.
Dindunuffiny to by białego zakopały na śmierć, ale dopóki nie jest ich przynajmniej 4 razy więcej to siedzą na piździe cicho.
Pewnie nawet upadł specjalnie żeby zrobić z Siebie ofiarę.
Dindunaffiny - ta nazwa zawsze będzie bawić
Chyba chcieli dać dyla jak ich odkryto w naczepie. Widocznie nie wiedzieli że sobie ot tak nie pójdą teraz
saves napisał/a:
Afrykański, wysoko wykwalifikowany mechanik samochodowy, postanowił sprawdzić wiązkę elektryczną tylnej lampy.
To jest afrykański inżynier, który chce wdrożyć wniosek racjonalizatorski do mało udanej zachodniej konstrukcji ciężarówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów