Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To nie Polska. U nas już by z niego w mediach zrobiono bandytę numer, że zdrowo przekroczył obronę konieczną. W zasadzie u nas to lepiej dać okraść, pobić albo zabić, mniej kłopotów później.
No w Polsce by dostał na pewno wyrok za przekroczenie granic obrony koniecznej, nie widziałem, żeby złodziejaszki miały jakieś niebezpieczne narzędzia. To nie zagrażali mu w taki sposób, aby czuł się w niebezpieczeństwie zagrożenia życia.
No w Polsce by dostał na pewno wyrok za przekroczenie granic obrony koniecznej, nie widziałem, żeby złodziejaszki miały jakieś niebezpieczne narzędzia. To nie zagrażali mu w taki sposób, aby czuł się w niebezpieczeństwie zagrożenia życia.
Prawo do obrony w Polsce pozwala bronic wszystkiego łącznie ze swoim mieniem. Dodatkowo masz prawo bronic się skutecznie. Niestety jest to fikcja na papierze. Jak całe polskie prawo
Już ma przeciwko sobie BLM, sądy, lokalnych gangusow (czyli czarnuchów).
Nie wiem jak z obroną konieczną, ale w Polsce to chyba by przekroczył. W USA to może być różnie. W niektórych stanach to pewnie powinien klęknąć i przeprosić czarnucha
Gdy byłem młodszy to włamali się do piwnicy sąsiadowi (miał tam magazyn - prowadził jakąś firmę budowalną), usłyszał jak piłują zamek, wyleciał z siekierą i zatłukł jednego gdy reszta uciekła - do dziś jest więzieniu bo okazało się że to śniadoskórzy i przypięto mu przestępstwo na tle rasowym.
Państwo z dykty to mało powiedziane - bez znajomości u jarka (lub kota) lepiej dać się okraść.
juz nie pierdol ze to wina Pisu, bo to lewackie PO jebało bardziej za przywinienia na tych niewinnych uchodzcach.
juz nie pierdol ze to wina Pisu, bo to lewackie PO jebało bardziej za przywinienia na tych niewinnych uchodzcach.
Jarek tuskinio Gowin czy inne gówno to jeden i ten sam pies - fakt że od razu ich bronisz i "a za peło to było gorzej " pokazuje jaka amebą jesteś
Podniósł rękę na czarnego?
Już ma przeciwko sobie BLM, sądy, lokalnych gangusow (czyli czarnuchów).
Nie wiem jak z obroną konieczną, ale w Polsce to chyba by przekroczył. W USA to może być różnie. W niektórych stanach to pewnie powinien klęknąć i przeprosić czarnucha
Po głosie oceniając mnie brzmi jak czarnuch.
Tak. I trzymajmy kciuki, żeby za wyrwanie chwasta nie skończył w więzieniu.
to nie polska
Tak. I trzymajmy kciuki, żeby za wyrwanie chwasta nie skończył w więzieniu.
Dokładnie, w USA napastnik MUSI mieć broń, żeby można było go bezkarnie odjebać. Tu żadnej nie widać
Jarek tuskinio Gowin czy inne gówno to jeden i ten sam pies - fakt że od razu ich bronisz i "a za peło to było gorzej " pokazuje jaka amebą jesteś
ukazuje tylko twoją hipokryzję pajacu, bo skoro mowisz ze ze PIS coś robi ( i jest to złe) to z autoamtu mowisz ze Partia po drugiej stronie czyli PO tego nie robiła, wiec sam jesteś amebą ale ludzką, ale juz sie nie tlumacz bo nie chce mi się słuchać tych wypocin od debila z Nowoczesnej :v
ukazuje tylko twoją hipokryzję pajacu, bo skoro mowisz ze ze PIS coś robi ( i jest to złe) to z autoamtu mowisz ze Partia po drugiej stronie czyli PO tego nie robiła, wiec sam jesteś amebą ale ludzką, ale juz sie nie tlumacz bo nie chce mi się słuchać tych wypocin od debila z Nowoczesnej :v
Jakiej kurwa nowoczesnej ? To jeszcze istnieje ?
Chyba za dużo mefedronu jak myślisz że jak krytykuje jedną stronę to nie jadę po drugiej -bo obie to jedna i ta sama kurwa partia za zasłoną "dziel i rządź " co by debile walczyły kto mniej kradnie a z resztą sam napisałem że to jeden pies a ty spinasz się jak kot Jarka na kuwecie - wyluzuj trochę bo ci hemoroidy popłyną.
Pozdrawiam i miłego dnia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów