📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eee tam, jak widać mały brudas nawet w sciekach przezyje, to w lodowce pewnie by tu tylko guty z nosa ciekły...
kurwa co za ludzie ..
Ja pierdolę, ono żyje! MOOCNE!
Mogli użyć krecika do rur nie trzeba by było kanalizacji rozpierdalać...
Mama malej madzi Lubi to
Trochi śmierdzi hardem. W ogóle dziwna sytuacja, bo ja nie ogarniam jakim chujem ono przeżyło. Sumienie ich chyba ruszyło i od razu wywiesili kartkę coby wody nie spuszczać i hyc po służby, bo przecie to albo się utopić, albo udusić w tej ciasnocie. Jak to ktoś już wspominał, gówniany start w życie.
Gdyby to w Polsce było to nikt by nie został skazany, bo mamusia by się popłakała i powiedziała, że jej się kurwa z kocyka wymsknął, a tatuś napisałby autobiografię. Tak się dzisiaj robi karierę panowie... co za chory kraj
powiem tak: fuckable
nagrał się gówniarz w mario bros, we się mu łbie przewracało i myślał że przez rurę trafi do magicznego królestwa grzybów, kurwa co za czasy
Wychowujesz się w sierocińcu i gdy czas iść w świat dowiadujesz się, że starzy zaraz po porodzie spuścili cię w kiblu...
MudPie napisał/a:
Nawet zwierzęta wykazują więcej empatii do noworodków nawet innych gatunków.. tu niedawno był nawet film jak jakiś lew czy nie lew, zabił jakąś hiene czy coś i okazało się że ona była w ciąży i zaopiekował się jej potomstwem które ocalało.
To był gepard, który zaopiekował się małą małpką po zabiciu jej matki.
Wracając do lwów - jeśli jakiś samiec przejmuje władzę w stadzie, to obowiązkowo zabija wszystkie małe lwiątka. Natomiast, wiele gryzoni (np. królik), w obliczu niebezpieczeństwa pożera swoje młode.
Mogę jedynie przyznać rację, że ludzie są o wiele bardziej kreatywni.
Kolejni debile którzy nie widzą, że dziecko można oddać dobrowolnie i bez żadnych konsekwencji. Są nawet anonimowe okienka życia, ale po co ruszyć dupę nie? Życie człowieka mniej warte niż bilet do najbliższego takiego okienka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów