📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapraszam do krajów muzułmańskich i azjatyckich. Oni mają tradycje wypróżniania się kucając (mają budowany kibel w dół z dziurką). Europa natomiast na nasz standardowy kibel. W części europejskiej wcześniej wspomnianych przeze mnie krajów w kiblu, gdzie są "europejskie" kible można spotkać naklejki, które przekreślają kolesia, który kuca na desce klozetowej i informuje jak poprawnie korzystać z tego typu kibla. Więc jest to podkładka dla muzułmanów / Azjatów.
40 Ojro-gąbek... najlepiej jak ta naklejka z ceną jest w przestrzeni między stopami, wtedy to ma się taką sraczkę, że tyle kasy się wydało, że na pewno to pomoże.
Ja w takiej pozycji wydalam co trzeba. Gówienko przechodzi przez mniejszy odcinek, i mam gwarancje, że calutkie gówienko wysrałem + odbyt nie boli. I w ogóle nie trzeba się zbytnio podcierać papierem, bo nie ma w sumie czego. Tak właśnie to robili starożytni.
@up
Nick wskazuje, że po całej operacji zjadasz efekty swojej pracy...
(nic do Ciebie nie mam, żart sytuacyjny )
Nick wskazuje, że po całej operacji zjadasz efekty swojej pracy...
(nic do Ciebie nie mam, żart sytuacyjny )
memengwa napisała:
" Nie ma w tym nic dziwnego, fizjologia człowieka jest tak złożona, że najlepiej srać w takiej pozycji, Sama czasem coś kłade pod nogi, bo mam wysoko kibel i sra się o wieeele łatwiej i przyjemniej. Polecam, natura wie co dla nas dobre "
4x4offroad napisał :
"Kobiety nie srają!!! "
Ja mam kilka takich w pracy, które nie dość żę wyglądają na takie co srają to i pewnie walą konia :///
Srając w takiej pozycji można się zesrać ze strachu, że wysrasz odbyt
Bo mylne jest przekonanie, że najwygodniejsza jest pozycja na zwykłego siedzącego, bo wtedy rurę ściska ci jakiś mięsień, przez co trudniej leci.
Przy zbliżającym się wielkim sraniu, np kac kupie, weźcie nogi tak jak by je podkulić do klatki piersiowej, taki przelot przez rury wydechowe, że mało co się od kibla nie odrywa
Przy zbliżającym się wielkim sraniu, np kac kupie, weźcie nogi tak jak by je podkulić do klatki piersiowej, taki przelot przez rury wydechowe, że mało co się od kibla nie odrywa
@KrzywyFireheart To już wiem czemu we Francji zdziwiłem się jak wlazłem do kabiny a tam na środku dziura obłożona ceramiką. Ale wiadomo jaki obywatel taki obyczaj
umcumcpolowka napisał/a:
Klamiesz, kobiety nie sraja!
Oj zdziwiłbyś się! Sramy jeszcze gorzej od facetów. Jak byś miał okazje wejść do damskiej toalety to byś się dowiedział.
Jak byś miał okazje zobaczyć gówno kobiece to byś się zdziwił gdzie to się mieści. Taki mały tyłeczek a gówno gigantyczne. Gdzieś musimy przecież mieścić wasze penisy jak nas bierzecie od tyłu. Dupsko rozepchane to i gówna się więcej mieści.
Taka jest smutna prawda.
karinawaw napisał/a:
Oj zdziwiłbyś się! Sramy jeszcze gorzej od facetów. Jak byś miał okazje wejść do damskiej toalety to byś się dowiedział.
Jak byś miał okazje zobaczyć gówno kobiece to byś się zdziwił gdzie to się mieści. Taki mały tyłeczek a gówno gigantyczne. Gdzieś musimy przecież mieścić wasze penisy jak nas bierzecie od tyłu. Dupsko rozepchane to i gówna się więcej mieści.
Taka jest smutna prawda.
Dobra, tej, idź zwal sobie konia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów