📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
facebook.com/michalkujawapl?fref=ts
Kurwa... jak widzę idiotów, którzy piszą, że on na serio się wysrał to mnie coś bierze.
Więc do wszystkich debilów --> Nie, on nie srał (na filmiku widać, że nie ściągał majt), ale jeśli to dla was za mało to znam go, bo chodziłem z nim do klasy i.
1. Nie jest rudy
2. Nie srał.
3. To jest Opole, jaki dokładnie przystanek to nie wiem, ale chyba coś w okolicach Reala i Media Markt.
Pozdrawiam
Kurwa... jak widzę idiotów, którzy piszą, że on na serio się wysrał to mnie coś bierze.
Więc do wszystkich debilów --> Nie, on nie srał (na filmiku widać, że nie ściągał majt), ale jeśli to dla was za mało to znam go, bo chodziłem z nim do klasy i.
1. Nie jest rudy
2. Nie srał.
3. To jest Opole, jaki dokładnie przystanek to nie wiem, ale chyba coś w okolicach Reala i Media Markt.
Pozdrawiam
Dobrze dojebał idiota, podał swoje dane jak i dowód. Jakby się postarać to kurator do tej patolki przyjdzie jak mucha do gówna.
PanPaszczak napisał/a:
https://www.facebook.com/michalkujawapl?fref=ts
1. Nie jest rudy
2. Nie srał.
Pozdrawiam
Hmm. Bardzo jesteś obeznany w temacie. A więc miło nam, witamy osobę grającą główną rolę w tym zjebanym filmiku. Jestem A.J.K.S czuję się zaszczycony
btw. Na prawdę nie srałeś? W końcu jesteś rudy
Charmer, dwa miesiące to jeden cykl brania suplementów, a Ty myślisz, że dojdziesz do takiej formy? Ja trenuję "na poważnie" już drugi rok (bez suplementów) i dopiero od niedawna mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z efektów.
Opole --> Sosnowskiego Małopolska. Gościu ma jeszcze jaieś filmiki jako batman czy chuj wie co
Nie wiem, po co ściągał spodnie, jak nie ściągnął majtek?
PanPaszczak - i z czego być tu dumnym? za jakiegos pierdolonego zjeba co szpeci krajobraz? Remi to chociaz robi te swoje eventy z jakims humorem a nie jak ta pizdeczka michałek, w morde kiedys dostanie to sie odechce cwaniakowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów