📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie jak na Polaka, ale jak na Sadola przystało: liczę na filmik na hardzie z tym autkiem:D
obok zajebista blondi a wszyscy pierdolą o kasie i aucie, co się dzieje z tym światem
Trochę jak kwasik, trochę jak feta.. Ale obstawiam zwykłe nerwy, z ryja normalna. Oczy normalne. Chwile normalności też miewa.
może jakaś mania albo ustawione, chuj wie.
Tak mi się skojarzyło...
Kepson_Odbierzychleb napisał/a:
piguły srogie to fakt, ale muszę przyznać, że morda mi się uśmiechnęła jak na nią patrzyłem. Szkoda, że będzie musiała sprzedać auto, żeby opłacić podatek od wygranej. Przynajmniej zostanie jej trochę gotówki.
Co ty pierdolisz? Myslisz, ze tam tez tak kurwa od wszystkiego podatki jak u nas. Podejzewam, ze nie ma takiego czegos jak podatek od wygranej, lub jezeli jest to tworca programu go pokryje i pewnie jeszcze nie jest duzy.
@UP
Sam pierdolisz, podatki sa jak wszedzie i zdziwil bys sie jak paradoksalne, jednak tam system jest przejrzysty a urzednicy nie wala w chuja.
Sam pierdolisz, podatki sa jak wszedzie i zdziwil bys sie jak paradoksalne, jednak tam system jest przejrzysty a urzednicy nie wala w chuja.
Osiem stanów posiada ulgi podatkowe dotyczące wygrywu co inny stan to inne wysokości podatków, ale oczywiście może babeczka nie płacić bo podatek może być (ale nie musi) opłacony przez fundatora nagrody, bodajże na rmf czy zet jakieś furki właśnie rozdawali z opłaconym podatkiem od wygrywu.
I tak się dziwię że zawału nie dostała .
Kurwa ja bym zastał całe studio ze szczęścia .
Człowiek dychę w laysach wygrał to się cieszył jak pojebany , a tu taki wóz łooo kurwa
Kurwa ja bym zastał całe studio ze szczęścia .
Człowiek dychę w laysach wygrał to się cieszył jak pojebany , a tu taki wóz łooo kurwa
chciałbym być tak bogaty aby
po wygraniu takiego cacka nie musiał go sprzedawać
po wygraniu takiego cacka nie musiał go sprzedawać
a ja się pytam - na cholere takiej babie taki samochód? o.O Ani go dobrze nie wykorzysta, ani nie utrzyma, ani nic... mogli jej priusa dać.
ps. Tyle wygrać
ps. Tyle wygrać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów