Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie będę pisał że pisy to oszołomy bo to każdy wie.
Pyta miażdży system
wszystko fajnie ale jak Pis rządził to nikt tak na nich nie narzekał jak dzisiaj na tuska
Jesteś tu służbowo albo trollujesz albo jesteś skończonym debilem. Osobiście obstawiam 2 i 3 lub 1 i 3.
Mimo wszystko - pozdrawiam gorąco! Może mózg rozmrozi
Żadne z wymienionych.
Frekwencja w wyborach w 2011 roku wynosiła 48,92%. Należę do tych pozostałych 51,08%. Pewnie jestem lemingiem, który nie chce prawdziwie polskiej Polski Kaczysława, ani prawdziwie polskiej brunatnej Polski innych najprawdziwiej prawicowych przygłupów, chociaż Polska Tuska też mi niespecjalnie odpowiada.
Ani to prawica, ani coś racjonalnie wyglądającego, do tego chyba najmniej udolna partia.
Zresztą jaki koń jest każdy widzi...
Jesteś tu służbowo albo trollujesz albo jesteś skończonym debilem. Osobiście obstawiam 2 i 3 lub 1 i 3.
Mimo wszystko - pozdrawiam gorąco! Może mózg rozmrozi
A ja mimo wszystko uważam, że to jednak ty powinieneś poćwiczyć mózg.
Koniec Świata ma rację: hasła wyborcze odwołujące się do wartości bogo-ojczyźnianych są jedynie wabikiem na wyborców, PRem. Bo kurwa, do chuja wafla, oczywistym wydaję się fakt, że wszystkie partie chcą przekonać wyborców, że to właśnie oni bardziej kochają swój naród; większość partii pragnie też nam udowodnić, że zaopiekować się krajem przy tym najlepiej potrafią.
Lecz nie partie ultra-konserwatywne - te jadą cały czas (i chwała bogu; dzięki temu nie wejdą nigdy do sejmu) wyłącznie na frazesie bogo-ojczyźnianym. Mam nawet taką teorię - zbierają oni w ogóle jakiekolwiek głosy, bo wreszcie panowie kibicowie zrozumieli cały program wyborczy! A ten nietrudny: kochać Polskę, jebać żydów, kochać Polskę, jebać murzynów, kochać Polskę, jebać policję... itd.
Tak samo zaliczanie sytuowanie PiSu na prawym skrzydle jest śmieszne, przecież to partia wierząco-etatystyczna, czyli gdzieś tak lewa strona centrum, przecież sam Kaczor odwołuje się do Piłsudskiego, który z socjalisty przekształcił się w państwowca...
Dodam jeszcze, że Kaczor jest idealnym "partnerem" dla Tuska, większość ludzi głosuje przeciwko czemuś, nie za czymś. Czyli:
- ludzie którym się wiedzie jako tako lub dobrze, głosują na Tuska. Nie głosują za tym, żeby było im jeszcze lepiej (niskie podatki itd.), tylko oddają na niego głos, bo się boją rządów "szaleńca" Kaczora, który im to wszystko ma jakimś cudem zabrać (wojna z Rosją, czy wyssane z dupy rzeczy)
- ludzie którym wiedzie się źle lub w miarę dobrze (gdzie wiedzą, że za Tuska nic więcej nie dostaną, a wręcz im się zabierze) głosują na Kaczora, jako jedyną siłę zdolną zdetronizować Tuska.
I tak oto Polska jest rządzona przez idiotów i złodziei.
wszystko fajnie ale jak Pis rządził to nikt tak na nich nie narzekał jak dzisiaj na tuska
no kolego, argumencik pierwsza klasa, nie ma co
Wszyscy tak bardzo kochają Polskę i Polaków i "rozbijają układy" zanim dorwą się do władzy.
Ja nie wiem, Kaczyński od lat nie steruje polityką, kiedy rozwiązywał "rząd" [co to za rząd, którego główna partia miała 25% w wyborach] Polska miała najszybszy wzrost gospodarczy w Unii ponad 7% , co zdaniem PO było śmiesznym wynikiem. Kiedy tylko PO dorwało się do praktycznie całościowych rządów, wzrost przyhamował od razu do 5, potem 4 z kawałkiem. Być może głównie dlatego, że zamiast [jak to obiecywali] obniżać podatki, to je podwyższali na co tylko mogli. [wtedy jeszcze nie było kryzysu] i dopiero w 3 roku ich rządów kryzys dotknął rynków europejskich. No i co? I tak ciemniaki na sadolu wolą kpić z Jarka [zresztą socjalista pełną gębą]. Zresztą te ćwoki z pyta nigdy nie zaatakują rządu, to taki typowy lemingowy portal, dla takich jak wy.
Święta racja. To po prostu ślepota społeczna. Żadnych argumentów przeciwko kaczakowki. Czemu nie zagłosujesz na Kaczyńskiego ? "bo to kaczor" i tak myśli przeciętny popierdoleniec który zagłosował na swojego rudego, który zrobił piękną zieloną wyspe.
Święta racja. To po prostu ślepota społeczna. Żadnych argumentów przeciwko kaczakowki. Czemu nie zagłosujesz na Kaczyńskiego ? "bo to kaczor" i tak myśli przeciętny popierdoleniec który zagłosował na swojego rudego, który zrobił piękną zieloną wyspe.
No, ta, mhm, bo to kaczor, właśnie dlatego...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów