Londonistan
Londonistan
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To gdzie teraz są te tępe zidiociałe lewaki? Gdzie wiewiur i jemu podobni, toć to czysty rasizm czarnych wobec BIAŁEGO obywatela Europy!
skywalker75 ten też nie lepszy cep.
Czarny nie może być rasistą względem białego. Taka pojebana lewacka zasada.
przecież na sadisticu co drugi post/ komentarz jest o tym ze kobieta to nie człowiek
Skoro większość lewaków to kobiety to coś w tym musi być...
Swoją drogą, to przydało by się przywołać z piekła na jakiś czas takiego jednego ze smukłym wąsem, żeby ogarnął ten burdel na zachodzie.
Czarny nie może być rasistą względem białego. Taka pojebana lewacka zasada.
Również seksizm nie dotyczy mężczyzn a mizandryzm nie występuje u kobiet Jakby tak zebrać te wszystkie lewackie zasady to by powstał fajny tomik śmiechostek.
To baba a nie człowiek.
Każda baba powinna z rana dostać po mordzie, bo wiadomo, że w ciągu dnia sobie na to zasłuży.
Każdy damski bokser powinien dostać jednorazowo buzdyganem w łeb tak, żeby mu mózg się na chodnik rozlał, bo takie kurwy jak tY, nie zasługują na honorową kulkę w łeb. (tfu!) Oby cI jaja zwiędły.
A co do małp, dawno temu, drogie dzieciaczki, nie było lewaków, małpy grzecznie i posłusznie zbierały bawełnę tudzież inne płody rolne bojąc się Białego Pana i jego kańczuga.
Każdy damski bokser powinien dostać jednorazowo buzdyganem w łeb tak, żeby mu mózg się na chodnik rozlał, bo takie kurwy jak tY, nie zasługują na honorową kulkę w łeb. (tfu!) Oby cI jaja zwiędły.
A co do małp, dawno temu, drogie dzieciaczki, nie było lewaków, małpy grzecznie i posłusznie zbierały bawełnę tudzież inne płody rolne bojąc się Białego Pana i jego kańczuga.
Powiem tak. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją żeby normalna i przyzwoita kobieta została uderzona przez faceta(nie wliczając gwaltu lub napadu bo to wiadomo). To skłania do pewnej refleksji ale wnioski niech każdy wyciągnie z sam dla siebie.
Co do małp i lewaków to tylko oklepany klasyk nasuwa się na usta: "kiedyś to było..."
Jak zasłuży to dostanie po mordzie, a ty ze swoim podejściem możesz sobie co najwyżej ponarzekać. Chyba że jesteś utalentowanym "faiterem" i liczysz że "dama" popuści ci szparki w zamian za frajerstwo jakiego się dopuściłeś.
Oczywiście są różne sytuacje i dlatego na samym początku napisałem - jak zasłuży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów