Brak info gdzie w USA
Brak info gdzie w USA
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole,a le sie wkurwiam takim gównem
Co to za ciota... Ja pierdole... Laske odstawilbym na bok niech sobie idzie w pizdu z wlizkami, a za chwile wrociłbym rozjebać te pawianie kurwy jedna za druga... Zadna kurwa nie ustałaby na tych cztereł łapach... Która podniosłaby morde łapałaby kopa na ryj albo flaki... Co to ma być za pizda... Po uderzeniu mojej kobiety pewnie bym siedział za zabójstwo... Gruba powinna najwiecej po ryju dostac, ale taki kurwa srogi przekop jeden i ostatni w jej zyciu, aby reszta pamietała jak moga skonczyc
Ja pierdole,a le sie wkurwiam takim gównem
gówno byś zrobił, wojowniku z neta
Niestomita postawa tego kolesia. Zwinal sie w kulke i dostaje wpierdol. Powinien zaczac napierdalac wszystkie po mordach. Jedna po drugiej.
Miałem nadzieję że ktoś to napisze.
On ochrania ciałem swoją leżącą dziewczynę przed czarnuchami, banderowski cwelu.
haha jak polacy tak zamierzaja chronic swoje kobiety to ukrainscy bracia beda mieli duzo ruchanska w polsce
jak myslisz ile by taka czarna babka "powalczyla" jakby dostala sierpowego od prawdziwego mezczyzny? jedno uderzenie w kazda mordeczke i spokoj. Pomysl nad prowadzeniem jakis kursow samoobrony :
- W razie ataku, kladziemy sie na ziemi i zwijamy sie w kulke, napastnik bedzie zdezorientowany a my tym samym mamy wygrana w kieszeni
gówno byś zrobił, wojowniku z neta
jakby kolega napisal, ze rozjebalby 10 chlopa to twoj komentarz bylby sluszny. Niestety jesli jestes zdania, ze facet nie poradzi sobie z kilkoma babami to musisz byc naprawde niezlym byczkiem
zauważ, że atakują kobietę, której głowę chroni mężczyzna. Póżniej widać, że głównym obiektem ataku jest kobieta. Ciężko w takim stadzie toczyć pojedynek. Wściekłych samic bez zasad była gromada. Wydaje mi się, że postąpił właściwie. Na koniec widać, że kobieta chyba straciła przytomność. Ciężko w takim stanie przyjąć pozycję żółwia.
kobieta po ciosie w twarz od prawdziego mezczyzny raczej traci checi do zabawy. Na Ukrainie chyba wszyscy o tym wiedza, ze kobieta nie powinna pyskowac za duzo bo dostanie z piesci i usiadze na dupie. U nas kobiety dosc czesto dostaja po ryju i przynajmniej jest spokoj.
Pannę za plecy trzymać jedną ręką, a drugą napierdalać każdą która podejdzie i nie stać w miejscu tylko wychowywać się do jednego boku „po okręgu”, żeby wszystkie na raz nie podbiegły i nie otoczyły jak stado sępów. Dostałyby ze dwie, trzy porządny wpiedziel i nauczyłyby się nie skakać.
Człowieku co ty za brednie wypisujesz te małpy niektóre mają więcej siły od tego goscia rozszarpały by go i dziewczynę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów