Szanowni kierowcy pamiętajcie, że jeśli zostaniecie zatrzymani do kontroli drogowej, warto obejrzeć radiowóz dokładnie. Jeśli znajdziecie takie kwiatki, to kontrola jest nielegalna, a kierowca radiowozu musi dostać mandat.
Podjebane z fb.
Ale Wy jesteście ułomni... Mandatów się nie przyjmuje... Wniosek do grodzkiego, a później, to już z górki...
Olej go. Odjedź. Uciekaj. Powodzenia, przypominam tylko, że po nowelizacji KK ucieczka jest przestępstwem, a w ustawie o SPB i BP jest mowa o wykorzystaniu BP celem zatrzymania lub unieruchomienia pojazdu. Pozdrawiam
A bo widzisz, chłopcze, trzeba wiedzieć jak olewać. Jak się jest niedorobionym ćwokiem, każdy Cię rucha jak chce
nawet policjant z suki ze złomu
Ale Wy jesteście ułomni... Mandatów się nie przyjmuje... Wniosek do grodzkiego, a później, to już z górki...
Jeśli znajdziecie takie kwiatki, to kontrola jest nielegalna, a kierowca radiowozu musi dostać mandat.
Slucham zatem tajemnic. Zatrzymuje cie policjant jadacy takim radiowozem i slucham dalej. Co robisz?
velture specjalisto w każdym temacie. Masz rację, ale radiowóz kurwa powinien być w 100% sprawny, tak jak policjant powinien być w 100% trzeźwy. Bo twój samochód sprawdzą i przy złym stanie zabiorą dowód. A twój tok rozumowania prowadzi nas ku temu, że wszystko im wolno. Nie kurwa! Mają świecić jebanym przykładem.
Przecież to ty broniłeś "rutynowych" kontroli. To jak będę przestrzegał prawa, to będą mnie zatrzymywać, czy nie będą?
(moralność pani dulskiej)
Sądzisz, że przedstawię Ci w jednym zdaniu przepis na życie?
Odsyłam Cię w takim razie do świetnej Książki Pereca "Życie - instrukcja obsługi"
lubimyczytac.pl/ksiazka/34835/zycie-instrukcja-obslugi
Gdy zatrzymuje mnie policja, moje zachowanie zależy od tego, co jest powodem zatrzymania
Proszę wytłumacz mi w jaki sposób kontrola jest nielegalna jeśli radiowóz nie jest sprawny technicznie.
Z chęcią wysłucham twojego pierdolenia tęczowy bojowniku o lepsze jutro dla sebixów w szrotach.
Weź mi kurwa to opowiedz zakładając, że musisz to wytłumaczyć jak debilowi - powoli i bardzo szczegółowo.
Dlaczego kontrola drogowa jest NIELEGALNA jeśli przeprowadzają ją policjanci jadący autem które nie spełnia warunków przejścia badań technicznych.
Słucham.[/quote
Przecież Ci napisał że chodzi o jakieś "kwiatki"
Czyli pierdolisz zadałem proste pytanie, chciales przycwniakowac i nie wyszlo.
Zadam Ci podobne pytanie, ciemnaczku:
Co zrobisz, gdy wtorek? hehe )