Koleś jest naprawdę dobry Podziwiam ludzi, którzy potrafią śmiać się sami z siebie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
A jak ja opowiadam zarty o niepelnosprawnych to ludzie sie na mnie dziwnie patrza...
Podejrzane.
Tak samo jak Mikke mowi, ze nie ma sensu wciskac na sile inwalidow bez nog do biegu na 100metrow, i lepiej by bylo jakby sie rozwijali umyslowo, badz np. wybrali jakis sport gdzie rece sie licza, to nagle jest naziolem nr 1 w Polsce na 2 miesiace, jak ten maly mowi, ze nie bedzie boltem, wiec zajal sie zartami, czyli czyms co moze robic, to publika jest wzruszona i malo sie nie zesra jaki to on silny psychicznie nie jest.
Wyglada na to, ze obroncy niepelnosprawnych sa na takie rzeczy bardziej wyczuleni niz oni sami.
A co do zartow, z krzesla nie spadlem, jakby mi to kumpel opowiadal to uznalbym za nawet smieszne, ale mysle, ze to troche malo jak na telewizje, chyba ze w innych programach pokazal cos lepszego.
Pozdrawiam
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Podejrzane.
Tak samo jak Mikke mowi, ze nie ma sensu wciskac na sile inwalidow bez nog do biegu na 100metrow, i lepiej by bylo jakby sie rozwijali umyslowo, badz np. wybrali jakis sport gdzie rece sie licza, to nagle jest naziolem nr 1 w Polsce na 2 miesiace, jak ten maly mowi, ze nie bedzie boltem, wiec zajal sie zartami, czyli czyms co moze robic, to publika jest wzruszona i malo sie nie zesra jaki to on silny psychicznie nie jest.
Wyglada na to, ze obroncy niepelnosprawnych sa na takie rzeczy bardziej wyczuleni niz oni sami.
A co do zartow, z krzesla nie spadlem, jakby mi to kumpel opowiadal to uznalbym za nawet smieszne, ale mysle, ze to troche malo jak na telewizje, chyba ze w innych programach pokazal cos lepszego.
Pozdrawiam
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Jeszcze mógł powiedzieć że za wygrane pieniądze kupi rodzicom dom i wygrana w kieszeni.
W sumie niegłupie wynająć jakiegoś zawodowego komika, załatwić niepełnosprawnego dzieciaka, wymyślić mu wzruszającą historię i wygrana na współczuciu do podziału na trzech xd
W sumie niegłupie wynająć jakiegoś zawodowego komika, załatwić niepełnosprawnego dzieciaka, wymyślić mu wzruszającą historię i wygrana na współczuciu do podziału na trzech xd
w Polsce poszedłby do więzienia i przez miesiąc czasu były na 1 stronie wszystkich gazet! InwalidoFOB!
A na końcu wstał i spierdolił
Angielski to język tępaków więc koleś z porażeniem mózgowym nawet brzmi jak normalny. W Polsce by nie umiał zdania wydukać.
Why does a squirrel swim on it's back?
.
.
.
.
.
.
.
To keep it's nuts dry. Wow, what a terrific audience!
.
.
.
.
.
.
.
To keep it's nuts dry. Wow, what a terrific audience!
Taki troche litościwy śmiech, nie mozna przecież zrobić przykrości chłopakowi...
Myślałem, że wjedzie żałości godny dzieciak, rzuci kilkoma sucharami i przepchną go do kolejnego etapu z litości. A tu niespodzianka - chłopak naprawdę ma poczucie humoru
Normalnie uznałbym, że przepychają kalekę do kolejnych nic nie znaczących etapów, żeby poczuł się lepiej. Ale ten koleś na prawdę jest zabawny, zabawny, a nie śmieszny
w tym przypadku to bardziej stand down
Kurwa, coś mi się wydaje że mu biją brawo, tylko dlatego że jest genetycznie spierdolony i nie chcą mu zrobić przykrości.
- Yoda
EDIT: Aaa zgooglowałem sobie. Zajął drugie miejsce w całym programie. Nieźle. Przegrał z ekipą od cieni.
Robster napisał/a:
Normalnie uznałbym, że przepychają kalekę do kolejnych nic nie znaczących etapów, żeby poczuł się lepiej. Ale ten koleś na prawdę jest zabawny, zabawny, a nie śmieszny
szkoda, że nie mogę dać kwasa zamiast piwa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów