Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto zgadnie na kogo głosował Ja-ah-qu-ub-el?
na nikogo, za kilka lat dopiero będzie mógł głosować
na nikogo, za kilka lat dopiero będzie mógł głosować
nie przejmuj się ty też, nie takich jak ty naturalizowali
Taa kolejne z seri odwracajmy uwagę od prawdziwych problemów. Po co komu słuchać o bezrobociu i sprzedaży naszego kraju, niech sobie ciemna masa posłucha jak poseł wyzywa sędziego słownictwem jakże strasznym posługując się niech mają kolejny temat zastępczy żeby nie myśleli o prawdziwych problemach ...
"Temat zastępczy" - no, kurwa, rzeczywiście. Fajnie, że ten temat zastępczy został poruszony w telewizji tylko raz i później wszystko ucichło. Tematem zastępczym można byłoby to nazwać, gdyby gadali o tym w kółko we wszystkich mediach jak to było z Madzią a nie poruszyli raz w wieczornym wydaniu wiadomości. Widzę, że ostatnio modne stało się pierdolenie o wszystkim jako "tematach zastępczych" fundowanych przez PO, ale, kurwa, ile można.
"Temat zastępczy" - no, kurwa, rzeczywiście. Fajnie, że ten temat zastępczy został poruszony w telewizji tylko raz...
Tak...raz, a teraz cała seria filmików o obłudzie PiSu itp pierdołach. Idź poczytaj o kolejnych rewelacjach na temat Waśniewskich.
Tak...raz, a teraz cała seria filmików o obłudzie PiSu itp pierdołach. Idź poczytaj o kolejnych rewelacjach na temat Waśniewskich.
Tak, raz. A ta cała sterta filmików to już żadna wina mediów, tylko internautów, którzy sami nakręcają tą sprawę robiąc te debilne filmiki. Do tego, po co mam czytać o Waśniewskich? Dzięki, że polecasz od siebie, ale to dla mnie niezbyt interesująca sprawa.
co to za film?
Skrzydlate Świnie
http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlate+%C5%9Bwinie-2010-507364
Skrzydlate Świnie
http://www.filmweb.pl/film/Skrzydlate+%C5%9Bwinie-2010-507364
Dzieki, piwko poszlo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów