📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ATMega zrobisz dzieki temu wszystko a ogranicza cie wylacznie wyobraznia
Nie mogę nie postawić piwa
Szału nie ma. Ja to potrafię na gitarze lepiej za grać (to plus motyw z terminatora, to wszystko co potrafię na gitarze zagrać)
"za graj" sobie w słownik
Aż In Flames wyłączyłem żeby posłuchać <3
psychosocial666 - Oby to nie było COLONY !!! :< Kraków 5.10.11 IN FLAMES
Wszystko na gówienku o mocy obliczeniowej przeciętnego tostera i pamięci kartki A5?
@marcinsud
No i ogranicza nas także ilość wejść/wyjść cyfrowych. Mój robot niestety używa już wszystkich jakie są dostępne i dupa blada. Czujników więcej nie podłącze, sam wyświetlacz zabiera bodaj 3 wyjścia, jedno z portu komunikacji z PC (używam płytki z Arduino) użyłem do podświetlenia ekranu więc udało się miejsce zaoszczędzić. Niestety dwa porty mam użyte do sterowania urządzeniem z mostkiem H, który steruje silnikami. Do tego doszedł czujnik odległości z sonarem i mikrofonem (czujnik ultradźwiękowy) i już miejsca brakło. Na analogu podłączyłem czujnik temperatury i światła (steruje podświetleniem ekranu). Krótko mówiąc musze kupić lepszy mikroprocesor i sam zlutować jakąś płytke bo Arduino jest w chuj drogie.
No i ogranicza nas także ilość wejść/wyjść cyfrowych. Mój robot niestety używa już wszystkich jakie są dostępne i dupa blada. Czujników więcej nie podłącze, sam wyświetlacz zabiera bodaj 3 wyjścia, jedno z portu komunikacji z PC (używam płytki z Arduino) użyłem do podświetlenia ekranu więc udało się miejsce zaoszczędzić. Niestety dwa porty mam użyte do sterowania urządzeniem z mostkiem H, który steruje silnikami. Do tego doszedł czujnik odległości z sonarem i mikrofonem (czujnik ultradźwiękowy) i już miejsca brakło. Na analogu podłączyłem czujnik temperatury i światła (steruje podświetleniem ekranu). Krótko mówiąc musze kupić lepszy mikroprocesor i sam zlutować jakąś płytke bo Arduino jest w chuj drogie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów