📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ehh skoda gadac...
a skad wiesz ze ma blokady? widac ze to patrol k160 albo k260 wiec raczej blokad nie ma chyba ze posiada ta automatyczna LSD
@michu0910
każda szanująca się terenówka powinna mieć blokady mostów
każda szanująca się terenówka powinna mieć blokady mostów
co za jebnieci ludzie ? ? ta skoda tyle byla warta ze szok!! z miła checia bym sobie kupil taka
no nie koniecznie. jest sporo modeli bez blokad.np ja posiadam samuraia i objezdzam sporo aut ktore posiadaja blokady
a taka fajna skoda byla, szkoda takiego klasyka rozpierdalac
żal mi Skody. Bym ją odkupił, odrestaurował i sprzedał za około 5000 zł.
ten z kroczem między kolanami, to jakieś problemy fizjologiczne ma, że musi tak wielką pieluchę nosić ?
byłem juz na wielu rajdach robilismy różne głupie rzeczy niekonwencjonalne ale zeby byc takim qrwa debilem .... trzeba miec nastrane pod maską
nie wiem czego się spodziewał, że skoda zgniecie się jak pod wpływem czołgu?
Kurwa bym zobaczył coś takiego z okna to bym sam z bejsbolem wyskoczył w obronie Skody. Piękna baza do odrestaurowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów