18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dOpieca 2022-07-24, 16:26 2
Murgrabia napisał/a:

Z telegrama nie wiem jak wrzutki robić.
Łap dwie fotki,. Obwiesili bydle jak pawiana, nauczyli kultury. Na koniec wywieźli na morze i zostawili na beczce.

Na tej beczce powinien zostac z połamanymi rekoma.
Zgłoś
Dzisiaj 2022-07-24, 16:27 4
ukrainska codziennosc i kult bandery - wszystko jasne. Za mlodu czerwona kalina a na starosc napierdala babcie
Zgłoś
Kutasiarz 2022-07-24, 16:37 2
Murgrabia napisał/a:

Z telegrama nie wiem jak wrzutki robić.
Łap dwie fotki,. Obwiesili bydle jak pawiana, nauczyli kultury. Na koniec wywieźli na morze i zostawili na beczce.

Ale tam na fotkach widać, że jeszcze jakąś czerwoną dzidę wbili mu w plecy.
Zgłoś
Yatusza 2022-07-24, 17:26 2
VeIture napisał/a:

Chuj tam wie o co poszło. Z wyglądu ta baba ryj ma jak rasowy pijak więc może i powód jest ale pomyślcie sobie, że to na filmie i tak ma większe IQ od tego robactwa co na froncie ukrów chce wyrżnąć a potem i nas.

A to rozumiem że rasowego pijaka babę to już można kopać i napierdalać? Weź idź pobiegać,przewietrzyć głowę trochę
Zgłoś
Zasysacz 2022-07-24, 18:22 1
A to patus bardzo nieładnie ale jak widać nagrodę juz dostał
Zgłoś
ZajętyPelikan 2022-07-24, 18:54 1
to jest właśnie rojsa i jej stan umysłu
Zgłoś
e................s 2022-07-24, 19:12 3
tak oto wygląda proste życie na rosyjskich prowincjach, tacy ludzie idą na wojnę zwalczać rozwój
Zgłoś
Marcin360360 2022-07-24, 20:18 3
sothis napisał/a:

A skąd wiesz, że poborowi to wszyscy idiota w idiote? Myślisz, że tak łatwo spierdolić przed wcieleniem do woja? Raczej doświadczony w ganianiu się z psami patus ma na to większe szanse niż jakiś, bo ja wiem, student inżynierii.
To, że powinni umrzeć, wcale nie oznacza że my od razu musimy przy tym zacząć myśleć jak idioci sprani propagandą.

Jak naród mądry to zabija dyktatora. Jak naród ruski to jedzie czołgiem do sąsiedniego kraju po pralkę i by zobaczyć jak wygląda toaleta w cywilizowanym świecie.
Zgłoś
PabloSkills 2022-07-24, 21:09
To już jest ten moment, że musi jeść przez słomkę? Czy za kilka butów od śmiecia?
Zgłoś
Wróciłam 2022-07-24, 21:34 1
Szczeniaka cyjankiem nakarmić

VeIture napisał/a:

Chuj tam wie o co poszło. Z wyglądu ta baba ryj ma jak rasowy pijak więc może i powód jest ale pomyślcie sobie, że to na filmie i tak ma większe IQ od tego robactwa co na froncie ukrów chce wyrżnąć a potem i nas.

Zamknij tą mordę proukraińska świnio ukier też by Cię zajebał jakby przyszedł ty onanisto do komunikatów o wieściach ze wschodu
Zgłoś
sothis 2022-07-25, 1:10 1
Marcin360360 napisał/a:

Jak naród mądry to zabija dyktatora. Jak naród ruski to jedzie czołgiem do sąsiedniego kraju po pralkę i by zobaczyć jak wygląda toaleta w cywilizowanym świecie.

I co, zabiłeś już tego Kaczyńskiego?
Zgłoś
CrookerS 2022-07-25, 1:10 1
slimi napisał/a:

Zeby tego gnoja ktos znalazl, chetnie ogladne filmik z gnojenia tego fleta.

Kolego kij ma na dwa konce, taka patola nie rodzi sie bez powodu, skoro nawet w patoli matula to swietosc

Sugeruje ze stara w amoku alkoholowym wycierala mlodym podloge do 12-stego roku zycia. Kazdy sie kiedys wkurwi i role sie odwroca

Ale fakt. Perwa i mlody powinien miec sagan rozjenany i poskane po ryju
Zgłoś
borsuk18 2022-07-25, 2:17 1
Jebnięci jesteście czy jak? To ruskie, czyli podludzie. Niech się bawią jak lubią
Zgłoś
Xyz1939 2022-07-25, 8:05
VeIture napisał/a:

No faktycznie tez mi powod... zastanow sie co piszesz bo czasem nie idzie czytac Twojego pierdolenia
Zgłoś
orion123123 2022-07-25, 8:11
Dziwicie sie? alkocholizm i brak miłości z strony rodziców czy babci albo dziadka.. do tego demoralizacja i wychowanie ulicy.. musi zdobywać szacunek bo tylko to się liczy

A tak naprawdę widać ze głąb jakis zdemoralizowany jak gówno po armagedonie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem