📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech ktoś poda har... Nie, niech ktoś poda pierdoloną wyrzutnię rakiet!
sensualna napisał/a:
uwierz że grubasy utrzymują lepszą higienę niż osoby szczupłe a skąd to wiem? jeżdżę komunikacją miejską i przebywam w kolejkach sklepowych
Zawsze jak stoję latem koło jakiegoś spaślaka to capi od niego, jak od zwierzęcia. Grubas ma mnóstwo fałd na skórze. Jego ręce nie są w stanie dosięgnąć krocza, porządnie się umyć, to wszystko kiśnie i jebie przeokrutnie. Poza tym robi się trochę cieplej, normalnej, szczupłej osobie nic się nie dzieje, a z grubasa już zaczyna się lać, jakbyś gąbkę wyżymała. Może, jak ktoś jest przy kości to o siebie dba, ale od spaślaka zawsze jebie potem, gównem i szczynami.
pojedynek bossów, starcie tytanów
No widzę różnicę i to dużą, otuż niżej mamy gorylice w dobrej formie i zdrowe, łagodne, ale potrafiące się bronić stworzenia. Swoją drogą pożyteczne w naturalnym środowisku. W filmie o mużynach widzimy ochydne szkodniki, darmozjady oraz kloakę wysrawczą kolejnej patologii. Oczywiście nikogo nie obrażam, czsytała wasza Krycha C. na kwadracie ;~]
1 koktajl mołotowa i po konflikcie
Tam bosakiem trzeba by dzialac.
śmiało mogą startować w zawodach sumo najlepsza babka na koniec, która jadąc 3km/h próbuje rozjeżdzać innych
kurwa tyle tłuszczu .. bleee
O kurła, na koniec pług podjechał, żeby gówno uprzątnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów