📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Eh jakie to były fajne czasy gdy byłam młodsza a pedalstwo siedziało jeszcze zamknięte w tej przysłowiowej szafie i to na cztery spusty.. kiedyś gej to miał jakiś poziom i się nie wychylał ze swoimi zboczeniami a teraz ? Dali palca to uje*ali całą rękę razem z dupą.
Wystarczy się przejść po Edynburgu, po Princes Street. Jak uda Ci się przejść bez takiego widoku, to gratulacja.
Bladow napisał/a:
Wystarczy się przejść po Edynburgu, po Princes Street. Jak uda Ci się przejść bez takiego widoku, to gratulacja.
No ja akurat z racji wykonywanego zawodu bywam w centrum Edynburga niemal codziennie i rzadko takich cudaków widzę. Prędzej na weekend wieczorami przy StJames lub podczas sierpniowego festiwalu. No ale fakt faktem Szkocja to raj dla LGBQIT. Szkoci ogólnie na wiele kwestii maja wyjebane, prędzej wyśmieją niż taki zarobi od kogoś w cymbal
maxkulczyk napisał/a:
Szkoci są zajebiści, chyba najlepsi z całego UK.
Zgadzam się. Za chuja nie chciałbym mieszkać w syfiastej Anglii z całym tym ciapatkowem i nadętymi angielskimi zjebami . W Szkocji raczej dobrze sie żyje, kraj ma swoje problemy, plusy i minusy ale jak jesteś ogarnięty to ciekawe miejsce do życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów