📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety po dziś dzień widać ,że wymordowano nam inteligencję.
Kluczewo w Stargardzie i wszystko jasne. Dobrze że mieszkam w Chociwlu(26 km od Stargardu) i nie muszę oglądać patologicznych sytuacji
Odpierdolcie się od Stargardu i chuj
Elita sadola stamtąd pochodzi
Elita sadola stamtąd pochodzi
xScypion poprawiłeś mi humor przed pracą, szacun.
A cały pierdolony tłum patrzy jak się dzad z babą kłóci Zamiast kurwa zapobiegać takim akcją, wolimy patrzeć? Kurwa do rasiji się zbliżamy, czy jak? U mnie w mieście zawsze ktoś powstrzyma takie sytuacje, czy dwóch/trzech najebanych dresów, które srają się do spokojnie siedziącego dziadka (np, bo się spojżał jak leją flachę w autobusie..), czy też do mohera, która sadzi się do ciężarnej.. Polsko, gdzie Ty dążysz!
Nigdzie nie widziałem tylu tak bardzo nachalnych żulów co na dworcu w Stargardzie do niedawna Szczecińskim. Przypadek? A chuj wie, ale niekiedy przebijał się tam specyficzny klimat nijakości, na który nie zwracałem uwagi bardziej może tylko dlatego, że przyjechałem tam w odwiedziny do przyjaciółki - więc na co robić przykrość.
Jeśli dobrze kojarzę to ta pani jest ze szczecina. Jest chora umysłowo i bardzo często można ja spotkać w tramwajach opowiadającą o rychłym nadejściu końca świata, bo oglądała film pt. "2012".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów