📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bosobol napisał/a:
Biedą zawiewa ale monitoring jest.
ale tylko po to zeby w szpitalu nie mowili ze rodzice bija, to dzieci same sie nawzajem bija
Extermis napisał/a:
Przeżyje, to przeżyje. Nie to nie...
"Kurwa, znów ta podłoga upierdolona, a te dziecko się drze..."
"i gdzie jest moja coca-cola"
Nie wylewaj waćpan wina!
bosobol napisał/a:
Biedą zawiewa ale monitoring jest.
Niby tak, ale skombinowanie kamerki i laptopa jest o wiele tańsze niż remont mieszkania.
Zamiast gówiaka pod zimną wodę to ona podłogę wyciera, kretynka albo znieczulica.
Ci azjaci są wyjątkowo zjebani, dziecko oparzone mordę drze a ta po mopa najpierw zapierdala, japierdole jaka znieczulica...
Syn_Milionera napisał/a:
W takiej sytuacji od razu pod zimną wodę pod co najmniej 30 minut.
małą kurwę za łeb i pod wodę na 30 minut
Za dzieciaka szturchnęłam dorosłego przy kuchence i wylał się na mnie wielki garnek wrzątku- od głowy do nóg. Nie ma śladu, różnica taka że byłam na golasa więc gorąca woda nie była zatrzymana w ubraniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów