Posiadanie starszego brata nie zawsze wiąże się z profitami... średni brat zabrał najmłodszemu z braciszków X-boxa... najstarszy zainterweniował... po swojemu Widocznie średniak to recydywista...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co innego rzucać bratem po ścianach i bić za pomocą poduszki tak żeby nie mógł wstać a co innego wysyłać go do szpitala... Choć i to się zdarzało (po wbiciu długopisu w nogę albo rozbiciu kubka na łokciu, albo jak biurko spadło mu na głowę...), no ale to co innego.
Już myślałem, że ten z kamerą też oberwie.
większość komentujących chyba nie ma brata
co w rodzinie to nie zginie ( tylko złamie nos )
żeby na brata rękę podnieść? No chyba kurwa nie. Ja 22 mój braciak 25 i prócz jakiś napierdalanek w nastoletnim i przedszkolnym wieku nie było nic. A niech jeden drugiemu powie, to się stoi murem razem. Takie pizdy, które na rodzinę rękę podnoszą to wypierdolić na Kaukaz.
Mały zastrzyk energi
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów