18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pATRYKOify 2012-10-10, 18:38 8
Kurwa a myślałem że na sadolu widziałem już wszystko
Zgłoś
s................z 2012-10-10, 18:43 1
ja pierdziele, ale bym kopa sprzedał Głowę miał idealnie skierowaną do dołu
Zgłoś
speed2421 2012-10-10, 18:55
to trzeba mieć naje… ne żeby zacząć człowieka gryźć
Zgłoś
Bodziek93 2012-10-10, 18:56 5
Kurwa az mi sie rzygac chce, wiedzialem ze chiny to totalnie popeirdolony kraj, ale takie cos, jak by mnie ugryzł to tak bym mu najebał az by zemarł, conajmniej.
Zgłoś
lg0r 2012-10-10, 19:03
gówno byś zrobił
Zgłoś
pocominick 2012-10-10, 19:40 1
Chińszczyzny mu się zachciało
Zgłoś
nsbikescom 2012-10-10, 19:47 1
To jest właśnie ten Gangam style
Zgłoś
l................y 2012-10-10, 20:23 6
Po obejrzeniu polecam zapuścić ten film ( klip z RE Afterlife, swoją drogą fajne wejście do filmu )

muzyka, ten klimat i śliczna japoneczka ((:

Muzyka: Tomandy - Tokyo
Zgłoś
dth 2012-10-10, 20:29
Ale pokurwieństwo : | swoją drogą ten młodszy musiał wcześniej zrobić coś co wkurwiło wszystkich dookoła, że nikt nie reagował.
Zgłoś
l................y 2012-10-10, 20:32
Ja myślę, że to szok i takie społeczeństwo. Niejednokrotnie widzieliśmy na filmikach brak reakcji na krzywdę innych z tamtych rejonów, oczywiście bardzo uogólniając, bo ludzi, to tam jest od cholery. Znowu, u nas, wątpię aby takie coś przeszło. Zazwyczaj na kilka osób zdarza się jakiś rozsądny facet, który coś zaradzi.
Zgłoś
samae 2012-10-10, 21:26
Das ist MEIN TEIL!

Das ist Mein Teil!
Zgłoś
3................k 2012-10-10, 21:34
Szedl na czolowke jebany, szkoda mowic.
Zgłoś
Sober159 2012-10-10, 22:14 1
A to nie powinno być na hardzie..?
Zgłoś
onemanarmy9 2012-10-11, 2:26
nie ogarniam...rozjebalbym leb temu idiocie, a Ci kurwa sie odsuneli i patrza.
Zgłoś
głodny 2012-10-11, 12:38
BMWswap napisał/a:

głodny nie jesteś sobą

Jak to nie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem