Nie wrzucać mi tu w odpowiedzi hamerykańskich samolotów koszących trawę.Ten jest lepszy bo z Polski
Nie wrzucać mi tu w odpowiedzi hamerykańskich samolotów koszących trawę.Ten jest lepszy bo z Polski
Nie rozumiem, jak można...
Ogólnie każdy musi kucnąć jeżeli będzie przy nim przelatywał jakikolwiek myśliwiec. Chodzi o gorące gazy wylotowe. Jak kogoś jebnie strumień takiego cieplusiego powietrza to pozdrawiam przy rehabilitacji. Jeżeli nie wierzycie spójrzcie na filmiki z lotniskowców i zwróćcie uwagę na panów kierujących ruchem jak ładnie kucają jak samolot obok nich przelatuje/przejeżdża.
Co za bzdury,
na lotniskowcach chodzą na kuckach bo:
-może ich zassac do silnika
-może ich wydmuchnąc za burte
Koleś sie poprostu posrał i wcalu mu się nie dziwne, sam bym srał jakbym widział saolot z tak mala predkoscia z takim przechylem tuz nad ziemią
Mam szczere chęci wgrania filmu w oryginale w celu uciszenia szczekających dzieciaków które nigdy nie słyszały dźwięku silników samolotu, ale mam problem. Przyznaję się że jestem tu świeżak. Może ktoś podpowiedzieć? Próbowałem go wrzucić w komentarzach, film się wgrywa z dysku lapka, ale później go nie ma. Czy administracja bardzo się wkurzy jak oryginał wrzucę do poczekalni i podlinkuję tu w komentarzu?
słyszeli i doceniają jego piękno
To nasz "Kościuszkowiec" z Mińska Mazowieckiego, nr taktyczny 56 z symbolem Kosynierów Warszawskich
Po części masz rację, to jest "Kościuszkowiec" ale nie '56' tylko wersja UB z nr. bocznym '15'. Po czym poznałem ? Rzuciło mi się w oczy rozkładane lusterko, mniej więcej po środku owiewki (nad miejscem instruktora) wersja jednomiejscowa tego nie posiada. Porównałem dodatkowo rozkład plam kamuflażu i właśnie '15' taki posiada.
Ale zgodzę się, piękna maszyna
Po części masz rację, to jest "Kościuszkowiec" ale nie '56' tylko wersja UB z nr. bocznym '15'. Po czym poznałem ? Rzuciło mi się w oczy rozkładane lusterko, mniej więcej po środku owiewki (nad miejscem instruktora)
Wprawne oko... ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów