Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziady prosto od pługa oderwane, przyjechali pewnie do synka do STOLYCY, nigdy startującego samolotu nie widzieli..
Normalnie brzmi jak jakaś parodia, a to życie..
że dziady to słychać... wykształcenia wyższego pewnie nie mają, w życiu dorobili się skody fabii albo dalej jeżdżą polonezem, lotnisko to pewnie w telewizji widzieli, zapierdalają od rana do nocy na roli (sam nawet przyjechał bo żonka musi nakarmić świnie i wydoić krowy) ale mają zajebistą radość z życia! frajdą jest pooglądać "metalowe ptaki" co po moim niebie latają. w głosie słychać fascynację z tego że nigdy nie polecą samolotem ale jednak on z całej wsi był na lotnisku i widział jak to wygląda. a jak wróci: przy wieczornym piwku pod sklepem, w gumiakach i watówce, z kluczykiem w ręku od traktora lub w niedzielę w odświętnym ubraniu - zazwyczaj spodnie na kant i "biała" koszula - na ławeczce pod którymś z domów we wsi będzie mógł opowiadać jaki to on kawał świata zwiedził i co widział... będzie temat do dyskusji czy napęd ma na koła czy wiatr go pcha.
niestety takie jest życie...
-No Janek kurwa ale zrobiłem Ci frajdę.
-he he he
-Będziesz miał co opowiadać pod lasem kurwa!
-Śnić mi się będzie!
-Jagódce...
ps:
widzę takich ludzi często w sklepach; jak wysiądą z samochodu pod galerią handlową, to mają taki wyraz twarzy jak polak w czasie komuny na lotnisku w stanach. ale najfajniejszy widok jest wtedy jak kupią sobie telewizor lcd! toż to kurwa jest widok nad widoki! wpychają 32 cale w kartonie na tylny fotel kupione w sklepie nie dla idiotów. jakby mogli to już w samochodzie by oglądali.
-Wladek polewaj, czeba to opic
-No i zara bumby bendzie zrzucoł
-Nie, bumby nie, bo to jest ten, no ten, jak mu tam, pażas...żapas...no łosobowy, łon jest
-A jak łun tam do chmur sie podniesie to jak gołumb bedzie wyglondoł
-No, jak duch świenty
-No, z takim czyrwonym żarówkiem w dupie, takim, takom
-No...
Dziady prosto od pługa oderwane, przyjechali pewnie do synka do STOLYCY, nigdy startującego samolotu nie widzieli..
Normalnie brzmi jak jakaś parodia, a to życie..
że dziady to słychać... wykształcenia wyższego pewnie nie mają, w życiu dorobili się skody fabii albo dalej jeżdżą polonezem, lotnisko to pewnie w telewizji widzieli, zapierdalają od rana do nocy na roli (sam nawet przyjechał bo żonka musi nakarmić świnie i wydoić krowy) ale mają zajebistą radość z życia! frajdą jest pooglądać "metalowe ptaki" co po moim niebie latają. w głosie słychać fascynację z tego że nigdy nie polecą samolotem ale jednak on z całej wsi był na lotnisku i widział jak to wygląda. a jak wróci: przy wieczornym piwku pod sklepem, w gumiakach i watówce, z kluczykiem w ręku od traktora lub w niedzielę w odświętnym ubraniu - zazwyczaj spodnie na kant i "biała" koszula - na ławeczce pod którymś z domów we wsi będzie mógł opowiadać jaki to on kawał świata zwiedził i co widział... będzie temat do dyskusji czy napęd ma na koła czy wiatr go pcha.
niestety takie jest życie...
-No Janek kurwa ale zrobiłem Ci frajdę.
-he he he
-Będziesz miał co opowiadać pod lasem kurwa!
-Śnić mi się będzie!
-Jagódce...
ps:
widzę takich ludzi często w sklepach; jak wysiądą z samochodu pod galerią handlową, to mają taki wyraz twarzy jak polak w czasie komuny na lotnisku w stanach. ale najfajniejszy widok jest wtedy jak kupią sobie telewizor lcd! toż to kurwa jest widok nad widoki! wpychają 32 cale w kartonie na tylny fotel kupione w sklepie nie dla idiotów. jakby mogli to już w samochodzie by oglądali.
i to was tak boli idioci? im pewnie nie przyszlo by nigdy do głowy obrażać kogoś kogo nie znają, bo z tego całego wieśniactwa to i tak mają więcej kultury każdy jeden niż wy dwaj razem wzięci
W Jasionce nie ma możliwości żeby zobaczyć samolot w tai sposób. Ja kilka razy szukałem jakiejś fajnej miejscówki do oglądania samolotów ale jedyna opcja jak mi przychodzi do głowy to stacja benzynowa (tylko że ona jest dość daleko). Kiedyś udało mi się dotrzeć do ogrodzenia lotniska lecz miłe panie z ochrony wyperswadowały mi teatrzyk
i to was tak boli idioci? im pewnie nie przyszlo by nigdy do głowy obrażać kogoś kogo nie znają, bo z tego całego wieśniactwa to i tak mają więcej kultury każdy jeden niż wy dwaj razem wzięci
No kultury to oni mają, co 3 słowo to "kurwa"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów