📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak podaje NASA była to misja "Słońce"/ NASA wysłało 7 astronautów w pierwszej misji lądowania na słońcu. Była to misja nocna by uniknąć ryzyka spalenia.
Rav092 napisał/a:
Taki to ma spalanie...
Z tego co pamiętam, każdy z SRB pali 5 ton paliwa stałego na sec przez 2 min, a orbiter jakieś 4000 litrów tlenu i wodoru/ sec przez ponad 8 min.
Prawie jak muscle car xD
Miałem cicha nadzieje ze w 0:15 wyp****oli :/
krycheuszos napisał/a:
Jeszcze piękniejszy byłby widok, jak by wsadzić tam 460 pajaców z donkiem na czele.
na przyjemności i możliwość powrotu trzeba sobie zasłużyć.
zwierzęta wysyłało się tym russianspaceweb.com/images/spacecraft/science/sputnik/sputnik2_orbit_B_1.jpg
krycheuszos napisał/a:
Jeszcze piękniejszy byłby widok, jak by wsadzić tam 460 pajaców z donkiem na czele.
kolejny pajac wpieprzajacy sie z polityka w neutralne tematy
byłem tam na Florydzie miesiąc temu
Zajebista sprawa.
Zajebista sprawa.
pavel666 napisał/a:
kolejny pajac wpieprzajacy sie z polityka w neutralne tematy
I będę się wpierdala z polityka nawet do filmiku gdzie koleś wsadza sobie w dupę czajnik. A Ty idź i dalej w pieleszach spij na utrzymaniu rodziców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów