Dziadzia nie dość, że ma konkretny sprzęcior, to jeszcze płuca wprawione przez te wszystkie lata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brylant1412 napisał/a:
kiedyś juz to pisałem =jak kiedyś się zjarałem to normalnie jak jadłem bigos to bigos sie do mnie śmiał
Hahaha patrze dobry jesteś takie fazy to chyba po fuku:<
kurwa, az sie zajebałem od samego patrzenia
bauer811 napisał/a:
a gdzie wypuszczony dym?
ogarnij że prawdopodobnie SYN go pyta gdzie dym a on cieszy morde i mówi :
- What Smoke? (chyba tego nie muszę Ci tłumaczyc)
jezeli tego nie rozumiesz to widac ze nie miales do czynienia z cannabisem, po buchu przytrzymał parenascie sekund - im dłużej buch w płucach tym bardziej wpierdala się w organizm i dym po prostu ''wsiąka'' w Ciebie im dłużej przytrzymasz tym bardziej sie nabombisz i mniej dymu wypuscisz
jak nazywa sie ten koleś?? chciał bym zobaczyć jego filmiki w sieci.
@brylant1412 widać, że nigdy zielska w ustach nie miałes, tak samo jak 22 znudzonych po teście którzy dali ci piwo.
Jakbym połknęła taką chmurę to śmierć w butach:D
prezes_fest napisał/a:
jak nazywa sie ten koleś?? chciał bym zobaczyć jego filmiki w sieci.
wpisz Iron lungs i powinno Ci znalezc, reszty szukaj w podobnych.
feenor napisał/a:
@brylant1412 widać, że nigdy zielska w ustach nie miałes, tak samo jak 22 znudzonych po teście którzy dali ci piwo.
nie bedę się na ten temat tobie tłumaczyć-a co ty chcesz przykozakować że jarasz zioło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów