📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oskarek - toteż nikt Ci nie każe
ale rzeczywiście to nie ten gość powinien być przedmiotem żartów, tylko wszyscy stojący jak słupki w koło
ale rzeczywiście to nie ten gość powinien być przedmiotem żartów, tylko wszyscy stojący jak słupki w koło
Dalione napisał/a:
WIENCEJ DAWAĆ WIENCEJ !!!
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-12-05, 16:17 ]
czego więcej dawać WARNów za CapsLock-a - ucisz się chłopie
Widać chłopaku, że jesteś przedstawicielem tego nurtu "muzycznego" i nie wiesz co znaczył napis na końcu zdania "<ironia mode>" Bez poważania. Spierdalaj
Kultura, kulturą ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Btw, czemu nie widzę opcji edytowania własnych postów? I już kończę offtopa.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-12-05, 19:11 ]
Bo takiej nie ma, trzeba się zastanowić przed napisaniem czegokolwiek.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2009-12-05, 19:11 ]
Bo takiej nie ma, trzeba się zastanowić przed napisaniem czegokolwiek.
A tam akurat rajcę ma. Wpada takie barachło i puacze i sapie i w ogóle smęci.
Linekk napisał/a:
Tak to jest, jak się piję bezalkoholowe.
błąd!
ja piję
ty pijesz
on pije <-
Ale wiem Linekk późna pora już była
no racja bo przecież kazdy moze przez 2h machać głową...
Co się dzieje na Sadiku napinacz na napinaczu jak na youtube, każdy mądry.
może to atak padaczki.. ;P
Jaki sztywny ten koncert. Ja jak ide to dobrazu pod barierkę i w pogo co się będę opier*****. Trzeba się umieć bawić!!
Wiesław9 napisał/a:
Jaki sztywny ten koncert. Ja jak ide to dobrazu pod barierkę i w pogo co się będę opier*****. Trzeba się umieć bawić!!
ale ty jestes super....a tak swoją droga to na koncercie Dody robia pogo??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów