📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajnie tak oglądać jak ktos ma pasje i chce mu sie tak grzebać przy tym wszystkim. i merc, który wyrobił marke Mercedesowi w124. Najlepsze merce jakie wyszły kiedykolwiek.
widze euro 5
No dobra opony se rozgrzał. A teraz wyścig poproszę !
Jest to mercedes W124 300D z Turbiną od Scanii , silnik pełna seria , nic mu tam nie zmieniali. Wystarczy w google wpisać w124 scania turbo
@up coś pierdolisz. Na filmie jest w124, a z turbiną scanii jest w123 z silnikiem od w124 czyli beczka z silnikiem 24v od trapeza.
zlomnik.pl/index.php/2010/09/23/takiej-beczki-jeszcze-nie-bylo-doriftoooo/
zlomnik.pl/index.php/2010/09/23/takiej-beczki-jeszcze-nie-bylo-doriftoooo/
@up
to jest w124 300D i silnik jest ten sam tylko zakuty i to jeszcze stara jednostka om603 z turbo od ciężarówki.
to jest w124 300D i silnik jest ten sam tylko zakuty i to jeszcze stara jednostka om603 z turbo od ciężarówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów