📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ewidentnie widac ze to jakas galerianka...
gnojarz napisał/a:
hahaha idioci, co niby ten dziadzio robi? Sperma wam przeżarła mózg i tylko pedofilia wam w głowie...
Jeśli dla ciebie nie ma tam nic niewłaściwego to mam kurwa nadzieję, że nie masz i nie będziesz miał dzieci.
Patrz gdzie zgred kładzie co chwilę ręce. Całość jest w ogóle inna niż to wygląda u normalnych ludzi.
Ta jasne kurwa....
Ja bym mu to zrobił pierwszy.
W/g. Piotrowicza to zwykłe ciumkanie ewentualnie gość ma ma zdolności bioenergoterapeutyczne.
Ciekawe czy film wywołałby aż takie poruszenie gdyby zamiast dziadka z wnuczką na filmie była babcia z wnukiem?
Albo również z wnuczka w imię równości!
Albo również z wnuczka w imię równości!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów