Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a żołnierz siedzi kurwa:)
Tyś kurwa widzioł żołnierza:P, on jest z szkoły wojskowej z pozwoleniem na takie umundurowanie:) nic nie zrobił bo jest cipą do dziś nawet po skończeniu tej szkoły...
po prostu jeszcze ma mózg i wie jaka jest różnica pomiędzy żandarmerią wojskową a policją
tak się składa, że żołnierz na przepustce powinien unikać kłopotów jak ognia
nawet jeśli będzie ratował staruszkę przed pobiciem wiele ryzykuje
Hehehe linia nr 72 w Katowicach:) stare około 3 lata temu, najebani jak chuj wtedy byli, ale takie akcje u nas w busach często widuje, sam kiedyś wyjebałem kierowcy:) i okienko mu takie rozjebałem, ale byłem trzeźwy:)
Tak kurwa, wyjebaleś go z autobusu, po czym sam usiadłeś za kierownicą i jeździłeś do końca zmiany... No kurwa
Hehehe linia nr 72 w Katowicach:) stare około 3 lata temu, najebani jak chuj wtedy byli, ale takie akcje u nas w busach często widuje, sam kiedyś wyjebałem kierowcy:) i okienko mu takie rozjebałem, ale byłem trzeźwy:)
a potem obudziłeś się zlany potem rozumiem?
a ty jesteś takim kretynem ze nie wiesz że nawet jeśli by w dobrej wierze zainterweniował i nie daj boże wyszła by bójka miał by żołnierz dużo bardziej przewalone niż te stare wąsate karki ,w ich przypadku najgorzej skończyło by się na 48h, a wojskowy 48 na żandarmerii + przełożeni by się dowiedzieli co = zero zysku dla mundurowego, niestety takie są realia i mówiąc szczerze jak by mi się tak przydarzyło nawet bym nie reagował do momentu aż by się nie polała krew...
w końcu ryjki poobijać by sobie mogli
po prostu jeszcze ma mózg i wie jaka jest różnica pomiędzy żandarmerią wojskową a policją
tak się składa, że żołnierz na przepustce powinien unikać kłopotów jak ognia
nawet jeśli będzie ratował staruszkę przed pobiciem wiele ryzykuje
i tutaj dla Ciebie piweczko bo dobrze prawisz
2 debile się spotkali mówię jak jest, bo zapierdalam tymi liniami już 3 lata i taka jest prawda, wiem wy panicze zapierdalacie autami to chuja wiecie o życiu. Po polsku jesteście nie reformowalni:) a jak nie wiecie co to znaczy to już wam to tłumaczę Jesteście chujowi!!!!
Nic tylko was o tak tak z wami zrobić, związać, wyruchać w oczy bo w dupę to przyjemność i kurwa zabić, pokroić na kawałki i zjeść, albo nie z takich kretynów forumowych jak wy to człowiek się rozchoruje tylko, dać psom na pożarcie i modlić się aby nie dostały sraczki!!
Jesteś jak chichuachua paris hilton - tak żałosny, że aż śmieszny. Nie wierzę, że człowiek przy zdrowych zmysłach może się tak zirytować o stary podwórkowy pojazd. Fajne masz reformy w tym swoim światku.
Czyżby Mikołaj Cie ruchnął? weź wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie i nie będziesz mógł już więcej kochanymi autobusami jeździć do kościoła.
Tyle że to kurwa nie jest żołnierz ;d żołnierz nie może mieć beretu na glowie jak wchodzi do jakiegokolwiek transportu a ten pedał to pewnie strzelec ( taka pedalska organizacja która zrzesza pedałów którzy udają wojaków ), także laska mu na twarz
Z tym że wypowiadasz się o czymś czego nie wiesz. A sposób Twojej wypowiedzi wskazuje na Twój niski poziom inteligencji oraz na skłonność do częstego trzepania gruchy. Co do beretu na głowie w środkach komunikacji kieruje do regulaminu mundurowego. Co do Twojej wypowiedzi na temat Strzelca gratuluje znajomości realiów. Widać że trzepiesz kapucyna ze 3 razy dziennie (w tym raz lewą ręką). Sama organizacja jest nieco podzielona a wiec nie można się o niej wypowiadać w tak generalizujący sposób. Poza tym poszczególne jednostki maja sporą autonomie szkolenia. Więc są i takie w których jest sporo osób które się opierdalają, a są i takie których poziom i szkolenia przewyższa poziom niektórych jednostek WP czy policji. Wpadnij do takiej jednostki na nabór. Nagramy Cię jak rzygasz krwią z wysiłku i będzie kolejny zabawny film na Sadistic.pl.
Powodzenia w trzepaniu grchy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów