Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja miałem wątpliwą przyjemność widzieć lufę pistoletu wycelowaną prosto w moją twarz przez polcjanta. Każdy zdrowy na umyśle człowiek i bez żadnych większych grzechów na sumieniu nie będzie zgrywał cwaniaka w takiej sytuacji. Sytuacja miała miejsce właśnie podczas niezapowiedzianej kontroli drogowej dzięki nadgorliwości jednego z kierowców. Skończyło się na 1,5 godzinnym nieplanowanym postoju i kompleksowej rewizji osobistej mojej osoby, dwuch kolegów oraz samochodu. Pamiętam jak w środku Warszawy staliśmy jak pajace we trzech przy samochodzie, wokół nas 3 radiowozy oraz 1 z tajnikami, a wszyscy ludzie gębami jakby mogli to wybili by szyby w samochodach z ciekawości co się dzieje
Tajniaków też było dwuch?
Ja miałem wątpliwą przyjemność widzieć lufę pistoletu wycelowaną prosto w moją twarz przez polcjanta. Każdy zdrowy na umyśle człowiek i bez żadnych większych grzechów na sumieniu nie będzie zgrywał cwaniaka w takiej sytuacji. Sytuacja miała miejsce właśnie podczas niezapowiedzianej kontroli drogowej dzięki nadgorliwości jednego z kierowców. Skończyło się na 1,5 godzinnym nieplanowanym postoju i kompleksowej rewizji osobistej mojej osoby, dwuch kolegów oraz samochodu. Pamiętam jak w środku Warszawy staliśmy jak pajace we trzech przy samochodzie, wokół nas 3 radiowozy oraz 1 z tajnikami, a wszyscy ludzie gębami jakby mogli to wybili by szyby w samochodach z ciekawości co się dzieje
o kurwa pamiętam ten filmik. ty byłeś ten gruby co się popłakał na końcu by mu przebaczyli panowie władza jak mu gazem po oczach pojechali ? trochę siara co
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów