Cóż, chyba Francuzi zaczynają dostrzegać lewactwo swojego rządu.
Lepiej późno niż wcale.
To musiał być gówniany dzień dla parlamentarzystów
Jak za słabe to wyjebać
@tranzystor: a kto broni i chcę coraz więcej tego bydła w Europie czy danym kraju jak nie lewackie partie otwarte na multikulti, broniące interesu pedałów, imigrantów, a nie własnego narodu ? Najbliższy przykład sld i twój ruch z krzysztofem na czele.
Chyba Ci się coś pojebało, ale można Ci wybaczyć, bo jesteś głupi. Tolerancja dla multikulturowości, nie jest domeną lewicy..
ebnij sie w leb, to ze cdu to centroprawica to nei znaczy, ze ma cos wspolnego z prawica osle...
tak samo jak po to centroprawica, a pis to mocna prawica wg podrecznikow i ogromnej wiekszosci tv...
Lewicy nie, ale lewactwa tak.
Nawet nie wiem jak ci odpisać na twoje debilizmy, żebyś zrozumiał. Chyba nie potrafię się zniżyć aż do takiego poziomu.
Typowy oszołom korwinista. Słowo-klucz nie podeszło i się zagubiłeś?
Chyba Ci się coś pojebało, ale można Ci wybaczyć, bo jesteś głupi. Tolerancja dla multikulturowości, nie jest domeną lewicy. U Niemców, którzy mają spory problem z ludnością napływową (wiadomo, islam) rządzi przedstawicielka CDU, partii, której polskim rozwinięciem skrótu jest "Unia Chrześcijańsko-Demokratyczna", centroprawica. Nie jestem zwolennikiem dewastacji kultury erupejskiej przez nie liczących się z nikim islamistów, bo są oni tutaj gośćmi i powinni się dostosować do europejczyków. Ale pierdolenie, że wszystko co negatywne, to odrazu lewactwo jest gówniarską przesadą. Nie każdy, kto nie wielbi JKMa jest lewakiem, do chuja. Ale trzeba mieć przynajmniej jedną szarą komórkę, aby to zrozumieć.