18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Michster 2012-06-25, 9:50
Ten co dostał wtedy gazem po oczach?
Zgłoś
Macias 2012-06-25, 10:05
Koleś ma spoko imprezę na chacie z tym jebniętym braciszkiem.
Zgłoś
TPaury 2012-06-25, 10:09
drv87 napisał/a:

To ten co sobie w dupę telefon albo pilota wsadzał ?

Michster napisał/a:

Ten co dostał wtedy gazem po oczach?

No przecież kurwa dobrze wiecie że to on, jest tylko jeden zjeb co się tak zachowuje a ostatni jego filmik był tutaj wrzucany przedwczoraj.
Naprawdę ciężko poznać jego brata geja i jego...

Nieczyste FTW
Zgłoś
s................9 2012-06-25, 10:15
Tak samo prawdziwe jak "Trudne sprawy"
Zgłoś
Moonlord 2012-06-25, 10:49
jedyny vlog ktory ogladam
Zgłoś
pawel6 2012-06-25, 10:51
Co za pojeb
Zgłoś
opec 2012-06-25, 10:54 2
@up x3

Racja, to wszystko jest ustawiane, zresztą sami autorzy tych "perełek" gdzieś o tym wspominali.
Rozkoszne jest to jak gimbaza się na to łapie i cieszy ryja że jest ktoś głupszy od nich.

Suprise motherfuckers.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-06-25, 11:04 4
Rafal1757 napisał/a:

@up tak, kilka osób odkryło jego kanał na yt i teraz cały ten kanał bedzie powoli przenoszony tutaj.

Miałem to napisać. Kilka dni temu podałem kolesia kanał który to zresztą znam od lat i co się dzieje, wchodzę na sadola i codziennie nowy filmik o Stevenie. Czy was do reszty pojebało? No kurwa byle parę piw w necie i jak kolega powiedział przenosicie kanał na sadola. Ogar.

Dla zainteresowanych wybitnie kanał jeszcze raz.

youtube.com/user/wafflepwn

i jeszcze raz

youtube.com/user/wafflepwn

Wybijcie ten komentarz, każdy kto chce to sobie oglądnie gościa filmiki i może spierdolą z tym z sadola.
Zgłoś
sqvaro 2012-06-25, 11:05
To nie kij tylko chwytak... Co on tam robi? Powinien piosenki robic a nie we filmach wystepywac
Zgłoś
pawelwmd 2012-06-25, 11:17
Cytat:

gdyby nastąpiła apokalipsa zombie na miejscu rodziny bym go zastrzelił a potem powiedział ze był zarażony

Ja bym go bez apokalipsy zastrzelił
Zgłoś
Kukła 2012-06-25, 11:26
Kurwa jeśli to nie fake to Ci ludzie ponieśli sromotną porażkę wychowawczą. Gdyby od młodego szczyla za pojebane zachowanie dostawał wpierdol, szybko nauczył by się normalnej egzystencji wśród homo sapiens... Latają wokół niego i drą sie prawie tak samo jak on. Złapać "chuja wpierdolić mu i kurwa do piachu z nim!"
Zgłoś
Voltron 2012-06-25, 11:57
ale bym mu najebal xD
a braciszek gej obciął włosy

youtube.com/watch?v=5FWmWBTQFmE&feature=plcp
kontynuacja tej sceny ;D wydaje mi sie ze ten w bialej bluzie to szwagier, wreszcie ktos chcial my wujebac przy kamerze. gnojek niezle spierdala, na moje oko ma juz doswiadczenie w spierdalaniu ;D

[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Zgłoś
Fason 2012-06-25, 12:04
Ale byłby bity jakby to był mój syn !
Zgłoś
skizo 2012-06-25, 12:22
ja pierdole jeden filmik z nim był spoko, drugi juz mniej i każdy następny jest kurwa gorszy nie wrzucaj tego gówna tu -.-
Zgłoś
kucma19 2012-06-25, 12:36
Ma odemnie nominacje do utylizacji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów