📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jest Ken Block w stroju Stiga, a ten klip nic nie ma z Top Gear wspólnego...
Stigiem było kilka osób, w tym Tiff Needell, Ben Collins, Michael Schumacher i ktoś tam jeszcze. Nowym Stigiem najprawdopodobnie jest Steve Pizzati, który jest profesjonalnym kierowcą, oraz pracował w Top Gear Australia.
Stigiem było kilka osób, w tym Tiff Needell, Ben Collins, Michael Schumacher i ktoś tam jeszcze. Nowym Stigiem najprawdopodobnie jest Steve Pizzati, który jest profesjonalnym kierowcą, oraz pracował w Top Gear Australia.
@sobanek
widzę, że twoja wiedz aż ocieka faktami...
Pierwszy Stig, czarny, ujawnił się po roku, BBC nie wyciągnęło żadnych konsekwencji, zmarł na planie Top Gear przygnieciony samochodem: Perry McCarthy
Drugi Stig, biały, ujawnił się po 8 latach, sprawa sądowa z BBC, gdyż było to wbrew umowie: Ben Collins
Clarkson o Benie Collinsie:
Trzeci Stig, czarny, BBC zrobiło następującą akcję: z morza nagle wyłania się czarny Stig, na publicznej plaży, potem spierdala, nota od BBC:
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
widzę, że twoja wiedz aż ocieka faktami...
Pierwszy Stig, czarny, ujawnił się po roku, BBC nie wyciągnęło żadnych konsekwencji, zmarł na planie Top Gear przygnieciony samochodem: Perry McCarthy
Drugi Stig, biały, ujawnił się po 8 latach, sprawa sądowa z BBC, gdyż było to wbrew umowie: Ben Collins
Clarkson o Benie Collinsie:
Cytat:
To kolejny chciwy idiota. Lubiłem go, gościłem u siebie w domu przy drinku, darzyłem zaufaniem, a on tymczasem pisał tę cholerną książkę. Czuję się osobiście dotknięty.
Trzeci Stig, czarny, BBC zrobiło następującą akcję: z morza nagle wyłania się czarny Stig, na publicznej plaży, potem spierdala, nota od BBC:
Cytat:
Jak przeżył, nikt nie wie. Niektórzy wierzą, że użył systemu nitro z Jaga do oddychania. Niektórzy wierzą, że potrafi komunikować się z delfinami, a one się nim zaopiekowały. Powrócił, bo wyczuł, że Biały Stig ujawnił swoją tożsamość
Sip sippin' on Orphan Tears.
Ulvar napisał/a:
nie wątpie, że jest zawalistym kierowcą; bo jest, ale widać że ćwiczył tą trasę ze 20x. Na każdym zakręcie/drifcie obok jego auta są ślady opon wszystkie takie same, nawet po kilkanaście na raz.
Nie raz, nie 2, i nie 3 razy przejechał ten kawałek zanim ten filmik nakręcili.
obejrzyj sobie Gymkhanę i wróć
Swoją drogą - dobra ta książka Collinsa, choć bardziej mi się podobały fragmenty o jego treningu wojskowym
stracilem niepotrzebnie 03:07 na ogladanie nedznej teksowki ktora poprostu jedzila sobie tu i tam ...
mogli sie postarac i upakowac w ta karoserie jakies mocne rwd i wszystkie te zakrety latac bokiem, albo chociaz posadzic jakas fajna laske na tylne siedzenie...
daje piwko tylko dlatego ze lubie Top Gear...
mogli sie postarac i upakowac w ta karoserie jakies mocne rwd i wszystkie te zakrety latac bokiem, albo chociaz posadzic jakas fajna laske na tylne siedzenie...
daje piwko tylko dlatego ze lubie Top Gear...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów