📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hennesi piwo dla łysego. Tak powinno się traktować takie popierdolenia umysłowe. Ustawa powinna być sporządzona specjialnie na takie okazje
0:18, UFO raczej nie, bo się nie porusza, stawiam bardziej na to, że to jest księżyc.
już myślałem że nagle w krajobrazie znajdzie się zajebiście duże stado zombie a tu tylko trzech pedałów paraduje nie wspominając już o tym że pomysł zjebany od innych wykonawców
Ale spinacie się. Zupełnie jak kryptopedały, które jeszcze nie wyszły z szafy. Kolesie ewidentnie to robią dla śmiechu z okazji urodzin koleżanki, a Wy macie ból dupy.
tee pedaly to miasto walbrzych ;D
widzialem juz ten filmik kilka lat temu
widzialem juz ten filmik kilka lat temu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów