"Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja widzę, kurwa, że niektórzy to mają chuj wie jakie wymagania, a sami walą Irenę Ręczkowską albo gumowe lale. Jeśli lubicie "laski" typu doda czy kurwa Ewa Sonet, to pierdolcie dalej farmazony. A ta kobitka jest super, ma przede wszystkim zajebiste oczy i uśmiech.
Gdzie w tym filmiku sadyzm kurwa ? Komuś się chyba strony pojebały
Powiem szczerze. Ladna, nawet bardzo - tego nie moge jej zabrac. Ale moim zdaniem nie ma w sobie tego czegos, co powoduje ze caly czas chcesz do niej wracac myslami. Zreszta kazdy ma inny ideal. Jednemu podoba sie ta komu innemu juz nie musi sie podobac i to nas wyroznia. Jak to sie mowi: Gust jak chuj kazdy ma swoj. Na odchodnym dodam ze zamiast wzdychac do fimow i zdjec, lepiej wyjsc z domu i tam szukac wlasnego idealu. Satysfakcja gigantycznie wieksza(ale jak to grabuzzi powiedzial "dopoki nie sa Twoja zona") : P
78 twarzy/min a nie 100
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Chyba... chyba się zakochałem. Fap fap fap. Hmm. Jednak nie, przeszło mi, fałszywy alarm...
et lingua ejus loquetur judicium.
Kamerka oddala się, dziewczyna rozkłada nogi, a tam spore uwypuklenie w stringach... ogolnie w kompleksy bys wpadl
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów