📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Radek Sikorski już przeprasza na Twitterze za Stocha.
Co to za dno , bo co jak by Stoch nie wygrał to ruskie zdobyły by złoto ?
Ja pierdole przecież to kompletny brak logiki co Wy przedstawiacie. Gdyby Stoch odebrał złoty medal jakiemuś Rosjanowi to ok, ale tak to bez sens...
PS właśnie hymn mazurek leci (a nie jak jakas kurwa juz wczoraj pisala ''uslyszec polski hymn na ruskiej ziemi bezcenne''
PS właśnie hymn mazurek leci (a nie jak jakas kurwa juz wczoraj pisala ''uslyszec polski hymn na ruskiej ziemi bezcenne''
Uważasz za prawdziwe przepraszanie się głów państw za sukcesy sportowców?
A małe zielone ludziki nie porywają cię czasem co noc? Nie wkładają ci w odbyt różnych przedmiotów? Na zlecenie Tuska, czoywiście?
A małe zielone ludziki nie porywają cię czasem co noc? Nie wkładają ci w odbyt różnych przedmiotów? Na zlecenie Tuska, czoywiście?
twitter.com/sikorskiradek
Żeby nie być gołosłownym. Sikorski nadal nie przeprasza... Fuck! Kłamczuszek z ciebie.
Żeby nie być gołosłownym. Sikorski nadal nie przeprasza... Fuck! Kłamczuszek z ciebie.
606 napisał/a:
Prezcież tusk to piesek niemiecki, nie rosyjski. Trochę konsekwencji.
On jedzie na dwa baty
Sami specjaliści.
Ha. Zaraz ktoś wklei fotkę gdzie Tusk hołdując staropolskim obyczajom całuje Merkel w rękę. Co jak wiadomo jest dowodem bycia pieskiem. Słodkie z was głuptaski. Ja jednak doceniam postępowanie zgodnie z nasza tradycją.
Ha. Zaraz ktoś wklei fotkę gdzie Tusk hołdując staropolskim obyczajom całuje Merkel w rękę. Co jak wiadomo jest dowodem bycia pieskiem. Słodkie z was głuptaski. Ja jednak doceniam postępowanie zgodnie z nasza tradycją.
i jeszcze napis pod spodem ,o dodaniu znajomego W.Fortuna rozpierdala system
Polska ma najdroższy gaz w Europie nawet droższy od innych ,bogatszych państw np.Wielkiej Brytanii,a takie prowadził rząd negocjacje z Gazpromem,takie dyskusję,tyle czasu to trwało i cieszyli się,że podpisali taka korzystną umowę na dostawy gazu-klauni popieprzeni,Rosja już nam nic nie może zrobić,jebać ich
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów