📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Podobne sytuację miał mój dziadek jak był u ciapatych na kontrakcie.
Tam były to ogromne silosy z ropą z ruchomym dachem. Przy pracach na nim coś zaiskrzyło, zapaliła się 'obwódka' wokół silosu i ludzie (i podludzie) smażyli się jak na patelni. Helikopter nie mógł ich wyciągnąć ze względu na zbyt silne wiry powietrzne.
Tam były to ogromne silosy z ropą z ruchomym dachem. Przy pracach na nim coś zaiskrzyło, zapaliła się 'obwódka' wokół silosu i ludzie (i podludzie) smażyli się jak na patelni. Helikopter nie mógł ich wyciągnąć ze względu na zbyt silne wiry powietrzne.
To tak jak checie się pozbyć alkoholu z pustej butelki po wódce. Poprostu podpalacie do góry dnem przy szyjce a potem odwracacie butelke. Efekt zajebisty
A ekomafia powie, że przez moje auto giną foki.
Amerykanie już srają po gaciach widząc tego grzyba na filmiku.
Przecież to są silniki odrzutowe Ziemi, więc pewnie ruscy chcą nas przepchnąć w inną galaktykę .
Ruski program kosmiczny.
Przez lata składowania obornika na dnie zbiornika zebrało się sporo metanu, konstruktor widać tego nie przewidział i nie zrobił jakiegoś ujścia na dnie a jego wypompowanie tradycyjnymi metodami pewnie przekraczało wartość zbiornika więc zastosowano alternatywną metodę pozbycia się nadmiaru gazu
Widocznie w rosji fizyka też nie działa bo metan jest lżejszy od powietrza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów