📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jagienka napisał/a:
To są erotomani gawędziarze. Sami pewnie mało sobą reprezentują.
Każdy Jebak teoretyk...
t0malson napisał/a:
Nienawidzę jebanych rzemieni jeżdżących po nocach tym pierdzącym gównem bez tłumików do tych swoich gejowskich melin.
Chciałbym kiedyś zobaczyć jak im to mówisz prosto w twarz
Jagienka napisał/a:
Jak się kupuje Harleya, to ma się nie tylko trochę kasy, ale też trochę klasy. A jak się jest burakiem, to się dojrzewa w ziemi, a potem w kuchni zrobię z tego barszczyk.
Jak się kupuje Harleya, to jest się snobem z kasą, nie mającym pojęcia o motoryzacji. Chyba, że jest to V-Rod.
To spinanie dupy do lasek na sadolu wygląda jak objaw NNS*. Powinni przyznawać za to specjalny order stulejarza miesiąca. Jeśli komuś się wydawało, że to śmieszne to się grubo pomylił, bo to po prostu żenujące, więc jak robicie to dla żartów to nie róbcie, bo to słabe i jedynie zaśmieca. Jeśli jednak z jakiejś mimo wszystko potrzeby relacji z przedstawicielką płci pięknej to polecam normalnie zagadać do jakiejś, a jak nie potraficie zebrać się na odwagę to zamówić na odlotach czy po prostu sklepać.
*NNS - Nadmierne Nagromadzenie Spermy
*NNS - Nadmierne Nagromadzenie Spermy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów